ČUDO KOD BAČKOG PETROVCA: Automobili uništeni u stravičnoj saobraćajki, a svi učesnici preživeli (FOTO)

Autor:

Hronika

18.12.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silbaš, u blizini Bačkog Petrovca, u petak oko 21 sat došlo je do teške saobraćajne nesreće, u kojoj na svu sreću nije bilo teže povređenih.

ČUDO KOD BAČKOG PETROVCA: Automobili uništeni u stravičnoj saobraćajki, a svi učesnici preživeli (FOTO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Kako se nezvanično saznaje, Z. M. (49) iz Kovilja, upravljao je putničkim vozilom "reno laguna", slovenačkih registracija. On je zbog vožnje neprilagođenom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u traku namenjenu za saobraćaj vozila iz suprotnog smera.

 

 

- Tom prilikom je udario u putničko vozilo 'škoda superb', beogradskih registracija, kojim je upravljao I. I. (33) iz Ratkova, a čije je vozilo udarilo "audi A3", novosadskih registracija, za čijim volanom je bio M.K. (53) iz Novog Sada. Vozači su alkotestirani, nisu imali alkohola - kaže izvor Kurira.

Za sada nije poznat stepen povreda koje su zadobili vozači Z. M. i I. I., kao i putnica u njegovom vozilu I.I. (29) iz Ratkova, koji su prevezeni u UKC Vojvodine.

 

 

- Prizor je bio jeziv. Automobili smrskani, mislili smo da nema živih kako je to izgledalo strašno. Na svu sreću, čuli smo da su samo neki zadobili povrede i to ne teške, što je hvala bogu neverovatno, kada se pogledaju kola - kaže jedan od vozača koji se zatekao na tom delu puta, gde se dogodila nesreća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading