MANIJAK PRILAZI ŽENAMA SA LEĐA PA IM STAVI RUKU NA USTA: Užičani u panici posle serije napada

Autor:

Hronika

17.12.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Užicu traga za još nepoznatim muškarcem koji je proteklih nedelja u nekoliko navrata, u delu grada između naselja Aleksića most i Terazije, napadao žene.

MANIJAK PRILAZI ŽENAMA SA LEĐA PA IM STAVI RUKU NA USTA: Užičani u panici posle serije napada

Foto: Republika/E.DELIBAŠIĆ

Policijsko vozilo

Na ova događaje ukazali su Užičani putem društvenih mreža, apelujući na sugrađane, naročito sugrađanke, da vode računa jer se u gradu pojavio manijak maskiran kapuljlačom koji ženama, pod okriljem mraka, prilazi s leđa i stavlja im ruku na usta.

- Odmah po prijavi da je nepoznati muškarac, u noćnim satima, u različitim delovima Užica, prilazio s leđa trima ženama i stavljao im ruku preko usta, pripadnici policije su pojačali patrole u gradu - rečeno nam je Policijskoj upravi Užice.

Koliko je ovakvih slučajeva bilo, kada su se i gde dešavali, i kakve posledice su pretrpele napadnute žene - podatke o tome u užičkoj policiji ne žele da daju.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica" jedan od napada dogodio se krajem novembra. Nešto iza ponoći žena koja koja živi u Ulici Rosulje napadnuta je na parkingu ispred svoje zgrade kada joj je muškarac prišao sa leđa, stavio joj ruku na usta, a onda oborio na zemlju. Napadač je pobegao kada je na terasi stana u obližnjoj zgradi primetio ženu koja je čula zapomaganje napadnute komšinice. Policija je posle ovog događaja, kako saznajemo, pregledala zapise sigurnosnih kamera u ovom delu grada, ali napadač još uvek nije uhapšen.

Pre nekoliko dana, kako se navodi na društvenim mrežama, napad se u popodnevim satima desio i na šetalištu Plaža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading