MUŠKARAC DOJAVIO BELIVUKOVOJ ŽENI DA POLICIJA SPREMA AKCIJU: "Pitali su gde parkira auto, nisam mu dao ništa je l znaš?"

Autor: Republika

Hronika

15.12.2021

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Belivuk, supruga zvanog Velja Nevolja, koja se sumnjiči da je prala novac od trgovine drogom, otmica i ubistava kriminalne grupe, samo dva dana pred hapšenje muža pokušavala je da skrene trag policije koja je uveliko pripremala razbijanje jedne od najsurovijih kriminalnih grupa u regionu.

MUŠKARAC DOJAVIO BELIVUKOVOJ ŽENI DA POLICIJA SPREMA AKCIJU: "Pitali su gde parkira auto, nisam mu dao ništa je l znaš?"

Foto: printscreen

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Policija je presrela telefonski razgovor u kom ju je 2. februara muškarac koji koristi broj telefona firme, koja je vlasnik luksuznog kompleksa u kom su živeli Veljko i Bojana, upozorio da se policija raspituje za Velju Nevolja.

Kao geto Vođa i vojnici živeli u istoj zgradi

U zgradi na Zvezdari u kojoj su živeli Belivuk i njegova supruga, živeli su i Vlade Draganić, Miloš Budimir i Nikola Stefanović, inače kum Marka Miljkovića, ali i Boris Karapandža i Milovan Tadić. - U istoj zgradi, kako se sumnja, stanove su iznajmljivali i drugi pripadnici grupe. Neki od njih bili su obezbeđenje Belivuku, pa im je najverovatnije najjednostavnije bilo da svi budu u istom stambenom bloku. Otkriveno je da je neko uvek bio dežuran u hodniku blizu stana organizatora grupe - objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da je u februaru policija pretresala veliki broj stanova u tom kompleksu, a nekoliko automobila je policija odvezla sa parking-mesta koja su koristili.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Muškarac: Zvali su me iz policije. I pitaju za gospodina tvog. Pitaju gde parkira auto. "Ne znam", rekao sam. On izdaje, nije njegov parking, tako sam rekao.

Bojana: Da.

Muškarac: Rekao sam, više njegova žena koristi to mesto nego on. Samo sam to hteo da ti kažem, tu informaciju.

Bojana: Hvala.

Muškarac: Ne znam zašto traži njegovo mesto?

Bojana: Otkud znam? Vidiš da su debili.

Muškarac: Nisam mu dao ništa, je l' znaš?

Bojana: Hvala ti.

Muškarac: Ne znam da li sam dobro uradio to?

Bojana: Nemoj slučajno da mu kažeš. Kaži mu da ne živi ovde i da ne parkira ovde automobil.

Muškarac: E dobro. Ali ne verujem da će on više mene da zove. Zato što sam ja rekao da on tu ne parkira, nego njegova žena više.

Bojana: Da, da, da.

Muškarac: I da je to na izdavanje, nije to njihov parking.

Bojana: Da, da, da. Okej, hvala!

Muškarac: Eto, tako. Pozdravi mi druga.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Veljko Belivuk, Marko Miljković i većina ostalih pripadnika njihove kriminalne grupe, podsetimo, uhapšeni su dva dana posle ovog razgovora, 4. februara. Kako je Kurir pisao, lisice su im stavljene oko četiri sata ujutru u trenutku kada su pokušavali da stignu do jedne vikendice na Rudniku.

- Iako su već dobijali naznake da su predmet obrade policije, čega su bili svesni i posle privođenja na aerodromu po povratku iz Crne Gore, gde su u Kotoru bili gosti vođa kavačkog klana, očigledno je da se nisu nadali da će biti uhapšeni - kaže sagovornik Kurira. Prema njegovim rečima, dokaz su novac pronađen u Belivukovom stanu na Zvezdari, ali i dokumenta, telefoni i automobili koje pripadnici grupe nisu uspeli da sklone.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MiKajlo

16.12.2021 21:54

Ovaj bre neka slihtara najobicnija...hteo da se priblizi Velji nevolji pa makar i preko zene... Dobro ga nije isprebijao ovaj Nista..indija najobicnija..ni ne zna ga