POLICIJA U KUĆAMA BELIVUKA I MILJKOVIĆA PRONAŠLA SKUPOCENE SATOVE: Zvicer ih čašćavao "roleksima" sa posvetama na ćirilici

Autor:

Hronika

15.12.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom pretresa Belivukovog stana pronađen je skupoceni muški "roleks", vredan 17.000 evra, kao i zlatni lanac sa 19 pločica, od kojih na jednoj strani stoji ćirilični natpis Veljko, Bojana, kao i imena njihove dece.

POLICIJA U KUĆAMA BELIVUKA I MILJKOVIĆA PRONAŠLA SKUPOCENE SATOVE: Zvicer ih čašćavao "roleksima" sa posvetama na ćirilici

Foto: Ilustracija: Republikak.rs, Starsport, E-stock

Radoje Zvicer, Veljko Belivuk, Marko Miljković

Odanost i svirepost u svetu podzemlja posebno se cene. Kako drugačije može da se protumači činjenica da su u stanovima Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pronađeni ručni satovi "roleks" i "brajtling" vredni 36.400 evra, za koje se sumnja da su zapravo pokloni od vođe "kavčana" Radoja Zvicera, piše Objektiv.

Prema informacijama do kojih je došao Objektiv, ni kod Belivuka ni kod Miljkovića nisu pronađeni računi za ukupno četiri skupocena ručna sata koje su čuvali u svojim stanovima u Beogradu.

Prema izveštaju policije, prilikom pretresa Belivukovog stana u Živka Davidovića, pronađen je skupoceni muški "roleks", vredan 17.000 evra (dva miliona dinara), kao i zlatni lanac sa 19 pločica, od kojih na jednoj strani stoji ćirilični natpis Veljko, Bojana, kao i imena njihovo dvoje maloletne dece.

- Kod Miljkovića je u vitrini, u dnevnoj sobi, pronađen muški ručni sat marke "roleks", srebrno zlatne boje, a u spavaćoj sobi u teget kutiji nađen je ručni sat "brajtling" sa crnom kožnom narukvicom, vredan 2.200 evra. U stanu je nađen i jeftiniji "roleks" od 3.400 evra. Takođe, u dnevnoj sobi je nađena zlatna ogrlica sa ugraviranim imenima Marko, Tanja i imenima njihovih dvojice maloletnih sinova - saznaje Objektiv od izvora bliskih istrazi.

U ovlašćenom prodajnom salonu "roleksa" u Beogradu, rečeno je da trenutno nemaju pomenute modele u prodaji, ali da se mogu naručiti.

- Vreme čekanja za isporuku određenih modela je od nekoliko meseci do godinu dana. U gotovini se može platiti do 10.000 evra, a iznos preko toga putem računa ili kreditne kartice. Garancija je pet godina - rečeno je juče za Alo iz ove firme.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković i Veljko Belivuk

"Roleksi" su statusni simbol poslovnih, kao i ljudi sa dubljim džepom, ali kriminalci sa njima žele da se "pokažu" u društvu.

- Time dokazuju svoju iracionalnu moć. Ti šištavci mali, koji su juče bili na jugu tribine, sada nose "rolekse". To je samo jedno bahato ponašanje. Kako Belivuk može da ima "roleks" od 17.000 evra, a do juče je bio navijač na južnoj tribini, nosio pocepane pantalone i jeo hot-dog na jugu? Svi ti satovi moraju da imaju sertifikate gde su kupljeni, original kutiju i potpis čoveka koji ih je kupio. Ako nemaju legalne papire ni legalne izvore prihoda, moraju da budu oduzeti. Po serijskom broju sata može se naći prodavnica i zemlja gde je kupljen sat - objašnjava izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, Miljković i Belivuk će se 17. decembra izjašnjavati o krivičnom delu pranje novca. To je bio razlog privođenja njihovih supruga, tašte Veljka Belivuka, kao i supruge Veljinog kuma i vojnika njihovog klana Filipa Ivanovskog. Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov iste večeri su puštene da se brane sa slobode.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading