OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADIĆA IZ NOVOG PAZARA! Porodica sumnjala na ubistvo, a OBDUKCIJOM utvrđeno nešto sasvim neočekivano!

Autor:

Hronika

13.12.2021

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo muškarca (37) pronađeno je sinoć u stanu u centru Novog Pazara, a kako je za medije potvrdio izvor iz Policijske uprave, muškarac je imao ogrebotine po telu.

OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADIĆA IZ NOVOG PAZARA! Porodica sumnjala na ubistvo, a OBDUKCIJOM utvrđeno nešto sasvim neočekivano!

Foto: pixabay.com

Novopazarac H.K. (37) pronađen je bez znakova života u Ulici Stefana Nemanje u centru Novog Pazara.

Nakon što su jutros veštaci sudske medicine obavili obdukciju na odeljenju za patologiju i sudsku medicinu novopazarske bolnice, utvrđeno je da je muškarac H.K. star 37 godina iz Novog Pazara preminuo usled prekomerne upotrebe opojnih droga.

Kako je rečeno, radi se o opojnoj drogi heroin.

Članovi porodice negirali su sinoć navode da je H.K. preminuo od predoziranja drogom, a kao razlog za takve tvrdnje naveli su da je “imao problem sa nekim momcima”.

H.K. je u subotu veče imao incident u jednom kazino klubu.

Međutim, obdukcija je pokazala da je kobne večeri, direktan uzrok smrti tridesetsedmogodišnjeg H.K. prekomerna upotreba heroina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading