LEPE I OPASNE! Žene igraju velike uloge u kavačkom klanu! PUCAJU, ŠTITE, LOVE U MUTNOM, A EVO I KOJA JE NAJMOĆNIJA MEĐU NJIMA!

Autor:

Hronika

13.12.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Zvicer mužu spasila život, žene Veljka Belivuka i Marka Miljkovića osumnjičene da su prale novac, Dijana Hrkalović da ih je štitila, a starlete da su sarađivale s njima.

LEPE I OPASNE! Žene igraju velike uloge u kavačkom klanu! PUCAJU, ŠTITE, LOVE U MUTNOM, A EVO I KOJA JE NAJMOĆNIJA MEĐU NJIMA!

Foto: printskrin

Kavački klan, kako je pokazala istraga, oslanjao se i na žene, a možda najbolji primer za to je supruga vođe "kavčana" Radoja Zvicera, koja mu je spasila život prošle godine u Kijevu, gde je bio žrtva neuspelog atentata. Tamara Zvicer tada je istrčala iz zgrade, zapucala na plaćene ubice i tako ih oterala.

Druga važna žena za kavački klan i njihov beogradski ogranak, koji su predvodili uhapšeni Veljko Belivuk i Marko Miljković, navodno je bila i bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović, koja je optužena za trgovinu uticajem, i to navodno zbog toga što je kao funkcionerka MUP štitila zloglasni klan i pomagala mu, kao i kriminalcu iz Bosne Darku Elezu.

Republika

Foto: Youtube/Instagram

Dijana Hrkalović je štitila kavače, ali je puno pomagala i Darku Elezu

 

Isključene iz ubistava

- Istraga koja se vodi protiv klana, kako zbog zločina, tako i zbog prljavog novca, do sada je pokazala da žene nisu bile uključene u zverska ubistva, otmice i silovanja, ali da su imale bitnu ulogu u klanu - objašnjava izvor Kurira. - To je dokazalo i hapšenje Belivukove i Miljkovićeve žene, kao i žene osumnjičenog pripadnika grupe Filipa Ivanovskog. U sklopu istrage saslušane su i brojne druge žene, uključujući i starlete Tijanu Maksimović, zvanu Tijana Ajfon, i Milicu Živanović - Mimi Oro.

Legijina žena u sudu udarila Čedu

Žene koje su ostale uz svoje muževe i kad su zbog najtežih zločina završili iza rešetaka nisu novina.

I supruge Milorada Ulemeka Legije i "zemunaca" Aleksandra i Miloša Simovića ostale su uz njih i kad su oni osuđeni na višegodišnje robije.

Legijina žena Aleksandra Ivanović napravila je čak incident posle suđenja, kad je političara Čedomira Jovanovića, nezadovoljna njegovim svedočenjem, navodno udarila torbicom.

I supruga Darka Šarića Lana Popović ostala je uz svog muža. Oni su čak dobili i dete tokom njegovog boravka u pritvoru.

- Supruga Luke Bojovića Barbara Bojović važila je za jednu od najlepših Beograđanki. U braku su dobili troje dece, a kad je Luka iz Srbije otišao u Španiju, gde je i uhapšen, Barbara je krenula za njim - podseća sagovornik Kurira.

- Na optužnici protiv zloglasnog klana je ime samo jedne žene, Slađane Sekulić iz Loznice. Ona je nedavno puštena iz pritvora, a sumnjiči se da je klanu davala logističku podršku - objašnjava izvor.

Republika

Foto: printskrin

Slađana Sekulić je bila logistička podrška klanu

 

Među optuženima je i njen muž, bivši policajac, koji je promenio ime i sada se zove Vlado Georgiev. Međutim, iako je na listi zvanično osumnjičenih samo jedna žena, više njih se dovodilo u vezu sa ovom grupom.

- Nekadašnja supruga svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, pevačica Ivana Buha Tulović među prvima je povezana s klanom jer je navodno bila u vezi sa osumnjičenim Borisom Karapandžićem. Starleta Tijana Ajfon bila je ranije verena za uhapšenog Milovana Tadića, koji je navodno bio lično obezbeđenje Veljka Belivuka - podseća sagovornik i dodaje da su tokom istrage zaplenjeni i telefoni izvesnoj M. R., koja je navodno bila Belivukova ljubavnica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading