CIMERU SILOM U ANUS NABIO TUBU SA ŠUMEĆIM TABLETAMA! Tri dana čoveku nije dozvolio da je izvadi! NEZABELEŽEN SLUČAJ SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA U CENTRALNOM ZATVORU!?

Autor:

Hronika

11.12.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvorenik iz beogradskog Okružnog zatvora (CZ) optužio je cimera iz ćelije Dalibora I. da mu je silom nabio tubu sa šumećim vitaminima u anus i da ga je naterao da tri dana šetas tim u zadnjici!

CIMERU SILOM U ANUS NABIO TUBU SA ŠUMEĆIM TABLETAMA! Tri dana čoveku nije dozvolio da je izvadi! NEZABELEŽEN SLUČAJ SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA U CENTRALNOM ZATVORU!?

Foto: printskrin/Slobodna Evropa

Dalibor, na drugoj strani, tvrdi za Informer da cimera nije ni pipnuo i daje žrtva lažne prijave!

Dalibor je, naime, u opširnom pismu koje je poslao redakciji Informera do detalja opisao kako je optužen za silovanje cimera, zbog čega je protiv njega podneta prijava.

- Jesam prevarant, zbog toga sam u zatvoru, ali nisam lažov i nisam manijak! Imam petoro dece i unuče, nikad nisam bio nasiInik, ni na suprugu u životu nisam digao ruku - jada se Dalibor.

Prema njegovim rečima, on je u septembru u CZ-u, posle izlaska iz karantina zbog korone, prebačen u grupnu sobu.

- Tamo su bila dvojica normalnih ljudi, sve je bilo u redu dok nam nije stigao M.P. Otvoreno nam je rekao da je homoseksualac i tražio je od nas da to prijavimo i stražarima, kako bi ga onda vratili u sobu u kojoj je bio pre toga, valjda se tamo u nekog zaljubio, otkud znam. Svi smo odbili, svašta smo mu rekli, i on se naljutio - priča Dalibor, i dodaje:

Skloni manipulaciji

Prema nezvaničnim saznanjima iz Okružnog zatvora, uprava je odmah posle prijave silovanja razdvojila Dalibora i M.P.

- Po prijemu prijave za silovanje, pregledom je utvrdeno da je M. P. zaista imao u analnom otvoru tubu od šumećih tableta i on je sam priznao da ju je nosio u zadnjici prethodna tri dana. Tvrdio je da ga je cimer iz sobe Dalibor I. usred noći ugurao u toalet i tamo mu nasilno ugurao taj predmet u zadnjicu. Svaka prijava se ozbiljno proverava, pa i ova, ma koliko zvučala sumanuto. U ovom slučaju su i optuženi i navodna žrtva skloni manipulaciji i laganju, pa će sve morati da se detaljno istraži – kazao je izvor Informera iz CZ.

- Posle nekoliko dana u našu ćeliju je došao komandir straže, predao mi prijavu koju je napisao M. P. I kazao mi da prelazim u izolaciju. Kad sam pitao zašto, rekao mi je da me je cimer optužio da sam mu u dva sata noću u zadnjicu nabio plastičnu tubu od šumećih vitamina. Ostao sam bez teksta! Uzalud sam sve negirao, ali niko nije hteo da me sasluša. M. P. je u prijavi napisao da je tri dana nosio tubu u stražnjici? Pa ko je ovde lud? On je spavao s tim u zadnjici, sedeo, išao u šetnju, bavio se sportom, a onda mene lažno optužio da sam ga silovao. Povrh svega, leva ruka mi je oduzeta, nisam ni bio u stanju da ga zlostavljam - ogorčen je Dalibor, koji je tražio da ide na poligraf i da se obave sva neophodna veštačenja kako bi dokazao svoju nevinost pred istražnim organima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading