BELIVUKOVOM KLANU ODUZETA IMOVINA OD MILION EVRA!

Autor: Republika

Hronika

09.12.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nalogu Tužilaštva za organizovan kriminal danas su uhapšene supruga Marka Miljkovića i supruga i tašta Veljka Belivuka Snežana Đorđević.

BELIVUKOVOM KLANU ODUZETA IMOVINA OD MILION EVRA!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock

Oduzeta im je imovina u vrednosti od milion evra, kao i tri stana i kuća u vlasništvu Marka Miljkovića, koji su stečeni od para od narkotika i novca za likvidacije, prenosi Alo.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Belivukovom klanu oduzeta imovina, ilustracija

Upravo je iz Miljkovićevog dvorišta odvezen blindirani BMW, isti onaj automobil koji je bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić vozio i privatno, iako je u pitanju službeno vozilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
pinokio

09.12.2021 10:24

a kad ce i neki drugi "posteni" clanovi porodica da dodju na red . Ili ce narod sa prljavim motkama da im zakuca na adrese

aga

09.12.2021 10:39

imamo sreće što se pojavio VUČKO ! živela Srbija !

solo

09.12.2021 10:44

Jedan blindirani BMW i samo milion Evrica oduzeto Veljinoj Mesnoj Zajednici...???...Hmmm..naravno nisu tu cista posla ni u Policiji a ni sa raznim familiarnim clanovima i raznim prijateljima tog Veljinog klana...!!! Ima tu mnogo love koja se zna gde je isla ali se jos uvek nedira...Dovoljno je da se ispitaju clanovi Hrkaloviceve porodice njen burazer.pa otac i majka pa ona idemo na malog Napoleona Nebojsu Stefanovica i njegove bankarske racune i bice tu dobrih 10-20 miliona najmanje...Ali kao sto sam vec preneo to se za sada nedira i steta sto se uvek neki ljudi izvlace iz tog gangsterskog gnezda zahvaljujuci nasoj Srpskoj pravdi koja nikad nije osudila nekog visokog politicara...zasto je to tako??? zato sto smo korumpirana nacija i teski materijalisti da kod nas pravda nevazi ako nemas pedigre ili dosta love ..Jad i Beda smo u Sudstvu i Tuzilastvu..

Odgovori 11 1
Milan

09.12.2021 19:00

Odlicno za pocetak. U sledecih 99 godina da oduzmete ostalij 99 miliona i mirna Backa A mi da stavimo jos vazelina