DETALJI RANJAVANJA MLADIĆA U NIŠU: Roditelji van sebe, bili protiv toga da radi treću smenu

Autor: Republika

Hronika

08.12.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brucoš Mašinskog fakulteta u Nišu, Milovan G.(18) nalazi se u stabilnom zdravstvenom stanju u Kliničkom centru nakon što ga je za sada nepoznata muška osoba dva puta ubola u stomak. Milovan radi u jednoj trafici u Ulici Dimitrija Tucovića, u blizini Železničke stanice.

DETALJI RANJAVANJA MLADIĆA U NIŠU: Roditelji van sebe, bili protiv toga da radi treću smenu

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

- Momak je oko pola tri noću izašao da poređa neku robu u frižiderima, kada je prišao muškarac sa kapuljačom i bez reči ga ubo dva puta u stomak. Kada je Milovan pao, razbojnik je ušao i oteo iz trafike oko 160 ili 170.000 dinara - piše Kurir.

Naselje Komren se moli za zdravlje ovog momka koga svi znaju kao čestitog i vrednog komšiju.

- Ne znam šta da kažem, i supruga i ja smo van sebe. On tamo radi oko mesec i po dana, mada smo mi bili protiv da radi tamo treću smenu, ali sada to nije bitno. Hteo je da ima tu dodatnu zaradu. Čuo sam se s lekarima i kažu da je u stabilnom zdravstvenom stanju i to nam je sada najbitnije - prokomentarisao je njegov otac u neobaveznom razgovoru s novinarima, a kome zbog cele situacije nije bilo do priče.

Republika

Foto: youtube.com/Belle amie

 

 

Policija traži muškarca koji se odlučio na ovakav monstruozan čin, a koji je imao pored kapuljače na sebi i crnu jaknu.

- Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Postoperativni tok je dobar. Svestan i komunikativan, hemodinamski stabilan, nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju - rečeno je u UKC.

Na trafici gde se sve dogodilo, nisu bili raspoložni da kažu da li su u ovom delu Niša česti napadi na radnike trafika, a što tvrde radnici lokala u okolini.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading