STRAVIČAN SNIMAK SA PUTA NOVI PAZAR - RAŠKA! Auto se prevrnuo na ulici, a ono što su uradila ova dva čoveka ŠOKIRALO JE SVE! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

08.12.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se snimak na kojem je zabeležena saobraćajna nesreća na putu Novi Pazar - Raška.

STRAVIČAN SNIMAK SA PUTA NOVI PAZAR - RAŠKA! Auto se prevrnuo na ulici, a ono što su uradila ova dva čoveka ŠOKIRALO JE SVE! (VIDEO)

Foto: printskrin

Snimak je juče na svom FB profilu objavio Glas Pazara a na njemu se vidi kako automobil udara u parkirani auto koji stoji pored puta duž koga su kuće i radnje.

Na stranici se ne navodi kad je snimak nastao, ali bi moglo biti pre najnovijeg snega kog u zapadnoj Srbiji sada ima baš puno.

 

 

Kako je vozač izgubio kontrolu i zašto je udario u parkirani automobil pored puta, zasad nije poznato. Pošto je čeono zakačio parkirani auto, pogurao ga je unazad tako da je taj auto gepekom srušio meredevine koje su stajale naslonjene uz obližnju kuću.

Ono što je najupečatljivije na snimku jeste da je tek treći vozač stao da pomogne dok su dva pre njega prošla i nastavila dalje kao da se ništa ne događa. Tako se vidi na snimku.

- E ovoj dvojici što su prošli automatski bih krivičnu prijavu eto to je ta solidarnost. Bednici jedni mozda tih par sekundi čoveku mogu da spasu život, oni prođoše - napisao je jedan od posetilaca FB stranice.

- Stvarno ne mogu da vjerujem da su ljudi ovakvi smradovi, da prođu pored prevrnuta auta da ne pomognu čovjeku. Bogami nece im Bog pomoć… - napisao je još jedan.

Doduše, možda su procenili da je vozač iza bio previše blizu da bi se zaustavili pa su možda nastavili kako bi izbegli novi i možda još gori lančani sudar.

Kako se vidi na snimku, treći vozač koji se zaustavio odmah je pritrčao "kolegi" u nevolji a gotovo u isti mah su u pomoć istrčali i meštani iz kuća i radnji, prenosi Objektiv.

Vozaču prevrnutog automobila pomogli su da izađe i kako se čini sa snimka on je prošao nepovređen.

 

Komentari (0)

Loading