OSUMNJIČENI DŽONIĆ ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ PREBAČEN U BEOGRAD: Zakazano saslušanje dva nova svedoka!

Autor: Republika

Hronika

08.12.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić, osumnjičen da je ubio tročlanu porodicu Đokić, prebačen je u Beograd na psihijatrijsko lečenje.

OSUMNJIČENI DŽONIĆ ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ PREBAČEN U BEOGRAD: Zakazano saslušanje dva nova svedoka!

Foto: facebook.com/printscreen

Goran Džonić ubio porodicu Đokić

- Mi kao odbrana možemo da zaključimo da se istraga privodi kraju, i da su svi ti dokazi skoro već prikupljeni. Što se tiče naših klijenata, ništa ih više ne povezuje sa ovim krivičnim delom, kao što smo u samom startu pričali. Inače, 23. decembra zakazano je saslušanje još dva nova svedoka - rekao je Andrija Magdelinić, advokat braće Jojke, piše Kurir..

Inače, 23. decembra svedočiće Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, i rođak Gorana Džonića kome je osumnjičeni vratio pare posle ubistva.

Republika

Foto: facebook

 

 

Podsećamo, Goran Džonić osumnjičen je za ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu. Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, posle šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading