VOLI DA MAFIJA KAO I OTAC! Evo ko je Vukašin Šijan, uhapšen zbog droge! OVO GA VEZUJE ZA PEVAČICU GOCU BOŽINOVSKU!

Autor:

Hronika

07.12.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Vukašina Šijana podneta je krivična prijava u Trećem osnovnom tužilaštvu zbog neovlašćenog držanja opojnih droga. Vukašin je, inače, sin ubijenog Zorana Šijana.

VOLI DA MAFIJA KAO I OTAC! Evo ko je Vukašin Šijan, uhapšen zbog droge! OVO GA VEZUJE ZA PEVAČICU GOCU BOŽINOVSKU!

Foto: Instagram

Mirka Šijana, kojeg je Zoran dobio u braku s pevačicom Gocom Božinovskom, svi dobro znaju, ali ne i Vukašina. Njega je Zoran Šijan dobio u drugom braku s komšinicom Goranom Zoricom, koja je ujedno bila i prijateljica njegove tadašnje žene Božinovske.

Zoran i Gorana su bili komšije sve do 1996. nakon čega je on odlučio da se razvede od Goce Božinovske i venča sa njom. Ona je Zoranu 1999. godine rodila sina, i to samo tri nedelje pre nego što je ubijen.

Šijanov naslednik je pre dve godine priveden sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30).

Vukašin Šijan je tada osumnjičen da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spreči divljanje ove grupe mladića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading