NOVI DETALJI RANJAVANJA PEVAČA IZ VETERNIKA: Tuča se nastavila i u Urgentnom, napadnuta i policija?!

Autor: Republika

Hronika

07.12.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Mrđan je zadobio povrede srca i pluća i hitno je operisan po prijemu u KC Vojvodine.

NOVI DETALJI RANJAVANJA PEVAČA IZ VETERNIKA: Tuča se nastavila i u Urgentnom, napadnuta i policija?!

Foto: facebook

Strahinja Mrđan (27) iz Veternika, pevač i učesnik takmičenja "Zvezde Granda", koji je u subotu teško ranjen ubodom tik do srca u masovnoj tuči u Novom Sadu, oporavlja se u bolnici, svestan je i sa intezivne nege je prebačen na odeljenje grudne hirurgije, dok je policija uhapsila troje učesnika kobnog obračuna. Navodno, uhapšeni su Mrđanovi drugovi, a za napadačem na pevača se još uvek traga.

Novosadska policija juče je saopštila da je uhapšeno troje mladića nakon krvave tuče, a kako se saznaje radi se o drugovima Strahinje Mrđana, piše Kurir.

- Sve je počelo u klubu, a ispred lokala je Mrđan ranjen. Potom su njegovi drugovi jurili momke koji su ga izboli, pa su ih tukli kod TC Promenada i u bolnici - pojašnjava izvor i napominje da slučaj još nije rasvetljen, te da se i dalje traga za osobom koja je pevaču zarila nož u srce.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

 

 

Iz policije je saopšteno da su uhapšeni Ognjen S. (25), Nikola R. (22) i Damjan P. (24) zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Kako se sumnja, Ognjen S. i Nikola R. su ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama Novosađanina (26).

- Takođe, sumnja se da su Ognjen S. i Damjan P., u KC Vojvodine tukli još jednog mladića i da su napali policajce - saopšteno je iz policije.

Kako se dalje navodi, pretresom stana Ognjena S., policija je našla municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.

Podsetimo, pevač "Zvezda Granda" je u subotu uveče sa trojicom sada uhapšenih momaka bio u jednom klubu, kada su se potukli sa drugom grupom mladića.

- Bilo je strašno, nije se znalo ko koga tuče. Jurili su se i po gradu, pa čak i u Urgentnom centru, gde je i nekoliko policajaca zadobilo povrede, pokušavajući da ih smire - navodi izvor.

Strahinja Mrđan je zadobio povrede srca i pluća i hitno je operisan, a posle borbe lekara da mu spasu život, njegovo stanje je juče bilo bolje.

- Pacijent je drugog postoperativnog dana svestan i hemodinamski stabilan - rečeno je juče u Kliničkom centru Vojvodine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading