VELIKA ZAPLENA DROGE U BEOGRADU! Pale četiri osobe! (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.12.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u više odvojenih akcija, zaplenili su ukupno 21.8 kilograma marihuane, 305 grama kokaina, 15 grama MDMA i uhapsili četiri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

VELIKA ZAPLENA DROGE U BEOGRADU! Pale četiri osobe! (VIDEO)

Foto: Mup Srbije

Policija je u automobilu "mercedes" koji su koristili osumnjičeni J. M. (25) i K. V. (22) iza kasetofona pronašla oko 300 grama marihuane, 15 grama MDMA i oko pet grama kokaina, kao i lažnu službenu legitimaciju sa službenom značkom MUP-a. 

U drugoj akciji, uhapšen je Č. N. (30) nakon što je policija u stanu koji on koristi prilikom pretresa pronašla tri kilograma marihuane, jednu elektronsku vagicu za precizno merenje, kao i veću sumu novca za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Takođe, policija je pretresom kombija marke "folksvagen" kojim je upravljao osumnjičeni V. K. (40), u tovarnom prostoru, pronašla 8.5 kilograma marihuane, upokovane u tri džaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading