NESREĆA U VOJVODE STEPE! PIJANI SE KOMBIJEM ZAKUCALI U BETONSKI STUB: Dete samo dragi Bog spasio (FOTO)

Autor:

Hronika

06.12.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ulici Vojvode Stepe kod broja 217 došlo je do saobraćajne nezgode kada je kombi sa petoricom muškaraca izleteo sa kolovoza i udario u betonski stub

NESREĆA U VOJVODE STEPE! PIJANI SE KOMBIJEM ZAKUCALI U BETONSKI STUB: Dete samo dragi Bog spasio (FOTO)

Foto: Republika

Kako saznajemo u vozilu je bilo petoro muških osoba koji su bili u pijanom stanju.

Na svu sreću niko nije povređen a od sagovornika smo dobili informaciju da su oni, kako ih policija ne bi uhapsila pozvali taksi i pobegli sa lice mesta.

- Videla sam kako lete delovi, kada sam izašla napolje samo sam se ponadala da niko nije povređen jer se tu nalazi stajalište. Dete koje se nalazilo kod samog stuba se na svu sreću sklonilo tako da niko nije nastradao. Izašli su iz kombija, i kada sam upitala da pozovem Hitnu pomoć rekli su da ne treba, te pozvali taksi i pobegli - kaže sagovornica.

Trenutno se na licu mesta nalaze vatrogasne ekipe kao i pripadnici policije koji istražuju kombi i mesto nesreće.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin

06.12.2021 17:28

Policija kobajagi ne zna čiji je kombi, pogotovo ne zna ko je bio u njemu, "pošto nedostaju dva ključna minuta" i sa ovog snimka! Svi snimci od Slučaja kantrimen do danas nisu kompletni u najvažniji minutima. To je normalno u državi u kojoj su svi čekići od gume!