TUŽNA SUDBINA PORODICE PREMINULOG MLADIĆA IZ ZRENJANINA: Otac mu herojski nastradao prošle godine, a sada su majka i brat ostali i bez njega

Autor: Republika

Hronika

06.12.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 19 časova u nedelju uveče, D.N. (31), bez svesti, u kupatilu porodične kuće u Sutjesci kod Zrenjanina, pronašla je majka Lavinjika.

TUŽNA SUDBINA PORODICE PREMINULOG MLADIĆA IZ ZRENJANINA: Otac mu herojski nastradao prošle godine, a sada su majka i brat ostali i bez njega

Foto: Facebook

Odmah je pozvala Hitnu pomoć, a u zrenjaninskom Urgentnom centru, samo je konstatovana smrt mladića koji je bio omiljen u Sutjesci, vozio je kamion i tako zarađivao za život. Mada zvaničnih potvrda još nema i čeka se izveštaj sa obdukcije, postoji sumnja da se nesrećni momak ugušio usled velike koncentracije plina.

Porodica se još nije oporavila od smrti njegovog oca Tita koji se prošle godine, pokušavajući da spase kolegu, udavio u jezeru u okviru ribnjaka u Neuzini. Sada ih je ponovo zadesila velika tragedija.

Republika

Foto: Facebook

 

 

- Ne znam zaista detalje, ali kako čujem nesreća se dogodila nešto pre 19 časova. On je dugo bio u kupatilu, a njegova majka se zabrinula što ga toliko dugo nema - priča rođak nesrećnog momka i dodaje da je lekar u kolima Hitne pomoći pokušao reanimaciju, ali da je sve bilo uzalud.

U porodičnoj kući kod Zrenjanina tuga i muk. Rodbina iščekuje godinu mlađeg brata, koji treba da stigne iz Kanade, gde je pre mesec i po otišao kod supruge.

- Zaista tužna sudbina. Teško je podneo herojsku smrt oca Tita, koji se spasavajući kolegu udavio u jezeru Sveti Nikola, u okviru ribnjaka u Neuzini - kaže uplakana, u neverici, komšinica iz ulice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading