IZBOLI PEVAČA NOŽEM U SRCE: Ekspresna akcija MUP, uhapšeni napadači na Zvezdu Granda!

Autor: Republika

Hronika

06.12.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

IZBOLI PEVAČA NOŽEM U SRCE: Ekspresna akcija MUP, uhapšeni napadači na Zvezdu Granda!

Foto: printsceen

Naime, sumnja se da su O. S. i N. R. u subotu uveče, ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama 26-godišnjeg Novosađanina Takođe, sumnja se da su O. S. i D. P. u Кliničkom centru Vojvodine tukli još jednog 26-godišnjaka i da su fizički napali policijske službenike.

Pretresom stana O. S. policija je pronašla pištoljsku i puščanu municiju, pa se on tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading