OVO JE MONSTRUM KOJI JE ISKASPIO BIVŠU ŽENU U LESKOVCU: Sekao je pred detetom po celom telu! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

06.12.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. Z. (30) u subotu je u Dečjem dispanzeru u Leskovcu izbo svoju nevenčanu suprugu Veru S. (29) nanevši joj oko 10 uboda po licu, vratu, grudima, nogama i stomaku, i to naočigled njihovog deteta, koga je majka dovela zbog prehlade.

OVO JE MONSTRUM KOJI JE ISKASPIO BIVŠU ŽENU U LESKOVCU: Sekao je pred detetom po celom telu! (FOTO)

Foto: printskrin

Nesrećnoj ženi je tom prilikom probušena plućna maramica, ali se nakon hospitalizacije nalazi u stabilnom stanju.

- Oni su bili u vanbračnoj zajednici 13 godina i iz nje imaju četvoro dece. Žena je godinama trpela nasilje, zbog čega ga je i ostavila, ali nasilje u porodici nikada nije prijavila. D. Z. ju je više puta molio da mu se vrati, ali ona iz straha, a i zbog osnivanja nove bračne zajednice, nije želela da nastavi život s njim.

Zbog toga je D. Z. u poslednje vreme bio rastrojen, a došao je sa ciljem da naudi bivšoj supruzi, s obzirom na to da je u dispanzer došao s nožem – navodi izvor za Alo.

Napadnuta žena je, prema rečima medicinskog osoblja, pokušala da se odbrani i molila je bivšeg da je ne povredi, ali on je bio neumoljiv.

- Žena je mlatila rukama i nogama pokušavajući da se zaštiti, ali napadač je bio raspomamljen i ispovređivao je nožem suda, po rukama, nogama i grudnom delu. Strahota je bilo videti je toliko povređenu - ispričao je izvor.

Bivši muž je nasrnuo na jadnicu pred decom njenog novog partnera Marijana, s kojim živi duže od pola godine. Žena je sedela u čekaonici i čekala s dečacima da ih doktor prozove i pregleda, kad je njen bivši uleteo s nožem u rukama i pomahnitalo počeo da je ubada. Govorio joj je da je kurva jer je ostavila svoju decu i muža i otišla kod tuđe dece i drugog čoveka da o njima brine. Sve se izdešavalo munjevito, napadač je izubadao ženu svuda po telu, dok je ona vrištala. Medicinske sestre su potrčale da pomognu ženi u lokvi krvi i brzo su organizovale njeno prebacivanje u leskovačku bolnicu - ispričao je Dragan C. iz Donje Lokošnice za Srpski telegraf.

Napadač nesrećne žene njen nevenčani suprug iz sela Vinarce odmah je uhapšen, a uplašenu decu čoveka s kojim ona živi odskoro preuzeo je njihov otac, koji je bio u blizini dispanzera i ubrzo čuo za događaj, te je policiji predočio da je Veru napao njen bivši nevenčani muž D. Z. 

Policija je uspela da manijaka odmah nađe i uhapsi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading