KOVID REDAR VELJKO PROŠAO PAKAO ZBOG PROPUSNICA: Zakupac lokala ga brutalno isprebijao, a kuvarici slomio prste!

Autor: Republika

Hronika

05.12.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakupac lokala prebio je konobara jer nije želeo da prekine slavlje. Veljko Žegarac (19) konobar i kovid redar brutalno je pretučen jer je od gostiju zatražio da u 20 sati napuste lokal.

KOVID REDAR VELJKO PROŠAO PAKAO ZBOG PROPUSNICA: Zakupac lokala ga brutalno isprebijao, a kuvarici slomio prste!

Foto: printskrin

- Zakupili su lokal od 16 do 20 sati. Meni je poslodavac rekao da moram oko 19:50 da im napomenem da moraju da se spreme i da izađu. Zamolili su me da ih pustim da odslušaju dve pesme, pošto je muzika bila uživo. Ponovo sam ih ljubazno zamolio da napuste lokal. U tom monetu je skočio jedan dečko, ujak deteta, uhvatio me za vrat i nabio uz zid. Otrgao sam se i krenuo na zadnji izlaz, prema kuhinji. On je krenuo zamnom, zaključao sam vrata, ali ih je razvalio. Kuvarica i njen muž su skočili da me odbrane. Kuvarici je slomio tri prsta, a njenog muža je udario i on je čovek pao na pod - navodi Veljko.

Otišao sam do izlaznih vrata, tamo me je sačekao njegov otac i počeo da me davi. Njegov sin se zaleteo i šutnuo me punim stopalom u grudni koš. Onda me ponovo podigao, stisnuo i ponovo udario, pa sam pao u nesvest. Dva minuta sam bio u nesvesti, prenosi Pink.

Foto: printskrin

Veljko sa majkom u Jutarnjem programu na Pinku

Osvestio ga je, navodi, udarac u glavu.

- Došli su ljudi i pokašali da ih odvoje od mene. Otac zakupca me stisnuo i rekao mi da zna gde živim, da će uzeti pištolj doći i poubijati mi sve u kući ako prijavim policiji. Na kraju je došao gazda, rasterao ih je i mene dovezao kući. Rekao sam mu da me vozi u bolnicu jer se nisam dobro osećao - navodi Žegarac.

Ističe da će ga tužiti za pokušaj ubistva.

Veljkova majka, Ivana Pavlović kaže da je ona u momenutu kada se napad dogodio bila kod kuće i očekivala je da se sin vrati.

- Oko 20 sati je trebalo da završi slavlje. Zvala sam ga, telefon je zvonio, nije se javljao. Mislila sam da je u gužvi, da radi i da će me zvati da dođem po njega kada završi. Međutim, oko pola 10 ga je prijatelj doveo kući i rekao da je dobio batine od zakupca lokala - priča majka.

Kako navodi, istog trenutka je pozvala policiju i odvela ga u Urgentni centar.

- Rekao mi je da ne zovem policiju, da mu je zakupac pretio ubistvom, da će ubiti njega i porodicu bude li ga prijavio- navela je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Andreja

05.12.2021 13:27

Mnogo su se ohrabrili nasilnici u Srbiji. Ko je za to kriv?

Zoran

05.12.2021 15:33

@Andreja - Krivo je i tužilaštvo i sud! Videćeš ako je "neko" sudski proces trajaće godinama!

Suvi

06.12.2021 13:48

Toliko su velike kazne i opet narod pravi velike probleme ... strasno . Pojedinci misle da su bogovi na zemlji i da im niko nista nmoze ... strasnoo .