OVO JE PEVAČ ZVEZDA GRANDA KOJI JE IZBODEN U NOVOM SADU: Policija traži napadača! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

05.12.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim saznanjima, teško povređeni mladić je novosadski pevač Strahinja M. (27) iz Veternika.

OVO JE PEVAČ ZVEZDA GRANDA KOJI JE IZBODEN U NOVOM SADU: Policija traži napadača! (FOTO)

Foto: printskrin/instagram

- Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja - kaže izvor Kurira.

Inače, Strahinja je bio učesnik na takmičenju Zvezde Granda 2013.godine, nakon čega je nastavio da peva po novosadskim lokalima.

- Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana - rekli su u PR službi UKC Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading