VIDOVNJACI OPLJAČKALI BOLESNU ŽENU: Obećali joj da će je izlečiti za veliku svotu novca, pa je udarili i pobegli sa kovertom punom para!

Autor:

Hronika

05.12.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. A. (63), suprug obolele Nišlijke, kaže da joj je pre nekoliko dana grupa iz Vojvodine uz fizičku silu otela 190.000 dinara blizu njene kuće u naselju Crvena zvezda u Nišu.

VIDOVNJACI OPLJAČKALI BOLESNU ŽENU: Obećali joj da će je izlečiti za veliku svotu novca, pa je udarili i pobegli sa kovertom punom para!

Foto: ST/N. PANČIĆ

On tvrdi “da su se ti ljudi predstavili kao vidovnjaci, koji skidaju čini bačene magije”.

Do sada je grupa prevaranata iz Bačke Palanke, koja čak ima i svog gurua sa umetničkim imenom, ovoj porodici, kako kaže D. A, uzela oko 260.000 dinara.

Kako je ispričao, supruga mu je već duže vreme na terapiji i hvata se za svaku slamčicu da bi se izlečila, tako da je na društvenoj mreži Jutjub videla tu grupu i kontaktirala sa administratorom.

Počela je prepiska i uplaćivana je, parcijalno, neka svota novca nekoj ženi čije smo ime rekli u policiji. Kada su joj tražili više, moja žena je takva – bolesna, ona je podigla kredit, više od 200.000 dinara. Oni su se javili i došli sa čovekom nadomak naše kuće. Rekli su joj da u kovertu s parama stavi svoju sliku i sliku porodice kako bi je, navodno, izlečili. Sve je poverovala i sa 190.000 dinara izašla sama na ulicu, kada joj je jedan od njih rekao da moraju do kola da odu s parama da bi s novca skinuli čini - tvrdi D. A, dodajući da je tada njegova supruga stisla novac, jer joj je nešto bilo sumnjivo.

Kako kaže, tada je ona u nepoverenju pitala gde su im kola na šta su odgovorili da su blizu, da su navigacijom došli i da za pola sata vraćaju novac.

- Ona nije dala kovertu, ali je od jednog od njih dobila jak udarac u stomak, tako da je ispustila kovertu, a dok se povratila, oni su otišli u nepoznatom pravcu - priča D. A. i dodaje da je sve prijavljeno policiji, da su i on i supruga dali izjave, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading