SVETLANA JEDAN POŽAR PREŽIVELA, A SAD U DRUGOM NESTALA! Stravična sudbina Obrenovčanke za koju se pretpostavlja da ju je progutao plamen u tržnom centru!

Autor: Republika

Hronika

04.12.2021

19:26

Svetlana P. (58) iz Obrenovca, koja se vodi kao nestala u požaru koji je izbio pre četiri dana u robnoj kući u Obrenovcu, preživela je požar u fabrici "Lepenka" kod Umke, koji je izbio u avgustu ove godine.

SVETLANA JEDAN POŽAR PREŽIVELA, A SAD U DRUGOM NESTALA! Stravična sudbina Obrenovčanke za koju se pretpostavlja da ju je progutao plamen u tržnom centru!

Foto: Srđan Ranković

Svetlana je radila u fabrici kartona kod Umke u kojoj je 19. avgusta buknula vatra, ali su svi radnici uspeli da se evakuišu na vreme.

- I ona i muž rade u fabrici "Lepenka" i znam da su pre oko tri meseca izbegli veliki požar koji je buknuo u dvorištu fabrike. Tada je u fabrici pričinjena velika šteta, ali najvažnije je da nije bilo žrtava. Eto, šta vam je sudbina, Svetlana je jedan požar preživela, a sad je nestala u drugom. Svi se nadamo da je uspela da preživi požar i da će se odnekud pojaviti - kaže jedna komšinica za Kurir.

Svetlana je u sredu otišla da se testira na koronu. Pošto je to završila, otišla je u apoteku u TC Obrenovac, koji je preko puta ambulante. Otkad je izbio požar, nje nema, nije došla kući, a ni po rezultate kovid testa.

Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je za Kurir da je krov izgorelog tržnog centra juče skinut i da je počeo uviđaj.

- Još nemamo nikakve informacije u vezi sa eventualnim žrtvama - naveo je Čučković.

Pored Svetlane P., kao nestala se vodi i Valentina L. (53), koja je radila u kineskoj prodavnici u robnoj kući.

Komentari (0)

Loading