VRISAK SE PRELAMAO HODNIKOM: Muškarac izbo ženu u Dečjem dispanzeru u Leskovcu!

Autor:

Hronika

04.12.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je izbo ženu u sred Dečjeg dispanzera jutros nešto pre devet sati u Leskovcu, reč je o bivšim supružnicima.

VRISAK SE PRELAMAO HODNIKOM: Muškarac izbo ženu u Dečjem dispanzeru u Leskovcu!

Foto: pixabay.com

Ispred Dečje poliklinike, Z.D.(28) iz Vinarca kod Leskovca, pokušao je da ubije bivšu suprugu V. S. (29) iz Leskovca  tako što joj je nožem zadao više ubodnih rana u predelu vrata i grudi i naneo joj teške I po život opasne povrede.

U toku je uviđaj, a u kolima osumnjičenog pronađen je nož kojim je delo izvršio. Nema podataka da je osumnjičeni do sada prijavljivan za nasilje u porodici.

Majka je jutros dovela dete na pregled, a onda je usledio krvavi pir.

- Sestre pričaju da su samo čule vrisak koji se prolamao hodnikom i videle ženu koja obilno krvari. Odmah je odvezena na dalje zbrinjavanje vozilom hitne pomoći - kaže direktor Doma zdravlja Leskovac Slaviša Božić, vidno potrešen iu dodaje da je upravo krenuo u dispanzer kako bi saznao detalje ovog slučaja, prenosi Kurir.

U bolnici još uvek utvrđuju stepen povreda nesrećne majke, a u policiji nam je potvrđeno da je njen bivši suprug uhapšen.

Do sada se ništa slično nije desilo u Leskovcu, pogotovo ne ovakav oblik nasilja i to pred decom i u dečjoj zdravstvenoj ustanovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading