REPUBLIKA SAZNAJE: Vaspitač pedofil prijavio lažnu adresu jer ga jure izvršitelji i policija zbog drugih dela

Autor:

Hronika

03.12.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Grejača kod Niša očajni su što je V. P. vaspitač Dečijeg kulturnog centra u Nišu uhapšen pre dva dana kao osnovano osumničeno lice za seksualno uznemiravanje polaznice te istanove stare samo pet godina, prijavljen na adresi u njihovom selu.

REPUBLIKA SAZNAJE: Vaspitač pedofil prijavio lažnu adresu jer ga jure izvršitelji i policija zbog drugih dela

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Predsednik mesne zajednice Grejač Dragan Jovanović ispričao je za Srpski telegraf da se on i njegovi zemljaci osećaju veoma loše povodom toga i kaže da je osumnjičeni pedofil verovatno nastanjen u Nišu. 

- Taj V. P. to jeste Vladimir Pavlović nije naš komšija i mi smo danas sazvali sastanak da se izjadamo i da se dogovorimo kako da skinemo ljagu , besni što je takav čovek navodno naš meštanin. On je kako smo čuli prijavio fiktivnu adresu kod nekog od ovdašnjih vikendaša da bi izbegao izvršitelje i policiju iz ko zna kojih razloga i zbog postupaka koji se vode protiv njega. Strašno je što nas zovu familija, prijatelji od Subotice do Makedonije da pitaju ko je taj iz našeg mesta koji je uradio tako zversku  stvar i ugrozio malo dete. Niko od nas ne  poznaje tog čoveka i oštro demantujemo glasine da je naš sused i stanovnik Grejača - rekao je Jovanović. 

Inače, bludni vaspitač, nastavnik likovnog,  kojem se na teret stavlja da je više puta devojčici čiji je vaspitač bio , u dužem vremenskom opsegu,  zavlačio ruku u dobji veš i dodirivao je po medjunožju, kao i da je njenom ručicom prelazio preko svog polnog organa, juče je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu i izneo je odbranu u kojoj je negirao delo.

Međutim, nadležno tužilaštvo je predložilo pritvor do 30 dana, a sud prihvatio predlog i strpao ga iza rešetaka.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading