STEŽE SE OBRUČ OKO LAŽNOG HIRURGA: Nove krivične prijave protiv Save Kneževića

Autor:

Hronika

03.12.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove dve krivične prijave su podnete protiv Save Kneževića (23), optuženog da je pružao medicinske usluge bez odgovarajuće stručne spreme i licence za rad. Kako se saznaje, zbog toga je pokrenuta istraga i on je ponovo saslušan.

STEŽE SE OBRUČ OKO LAŽNOG HIRURGA: Nove krivične prijave protiv Save Kneževića

Foto: printskrin

Prema nezvaničnim informacijama, Knežević je negirao nove optužbe, tvrdeći da ima licence i sertifikate, kao i da poseduje neophodna znanja za obavljanje estetskih zahvata, za šta je išao na obuke u inostranstvo. Naveo je i da je za komplikovanije zahvate, koji su se obavljali u njegovoj ordinaciji, angažovao stručna lica.

Majka se "pravila luda"

Novom istragom, obuhvaćena je i Savina majka Danijela Knežević (49), osumnjičena za pomaganje. Ona je, kako navodi naš izvor, na saslušanju tvrdila da je samo čistila ordinaciju i kuvala kafe i da ne poznaje pacijente.

- Moj sin je završio kurseve za estetiku, ali ja nisam učestvovala u njegovim poslovima. Znam da mu je devojka lekar i da su mu povremeno pomagali i drugi lekari - navodno je ispričala Danijela.

Protiv Save i Danijele je, krajem prošlog meseca, počeo glavni pretres pred Prvim osnovnim sudom, zbog optužbi da je u neregistrovanoj ordinaciji Dr Sauvage na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine, za novčanu naknadu pružao medicinske usluge bez odgovarajuće stručne spreme i licence za rad, zbog čega je sedmoro njih zadobilo oštećenja po koži. Na teret mu se stavljaju teško delo protiv zdravlja ljudi, prevara i falsifikovanje isprava. Oni su kratko negirali krivicu, a detaljne odbrane izneće krajem januara, za kad je zakazan nastavak pretresa.

(Republika.rs, Alo.rs)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading