NOVA FILMSKA HAPŠENJA KOD NIŠA I KURŠUMLIJE : U dve odvojene akcije policija jurila osumnjičene kroz grad, DNK tragovi nađeni na MAKAZAMA

Autor: Republika

Hronika

02.12.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dve odvojene akcije policije uhapšeno tri osobe.

NOVA FILMSKA HAPŠENJA KOD NIŠA I KURŠUMLIJE : U dve odvojene akcije policija jurila osumnjičene kroz grad, DNK tragovi nađeni na MAKAZAMA

Foto: youtube.com/KissFM Media

U dve odvojene akcije policije kod Niša i Kuršumlije uhapšeno je tri osobe, zbog sumnje na neovlašćeno držanje i stavljanje u promet psihoaktivnih supstanci.

Okružno javno tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje A.M. iz Pukovca kod Niša zbog sumnje da je tokom ove godine u ataru sela Kočane kod Niša zasadio i uzgajao Kanabis.

Zasad je pronađen od strane policijskih službenika 20.09.2021.godine pri čemu je posečeno 86 stabljika, čija je ukupna težina u sirovom stanju iznosila 154 kilograma, a u postupku veštačenja sušenjem od te mase dobijeno 49,3 kilograma suve materije.

Osumnjičeni je otkriven na osnovu DNK tragova skinutih sa makaza koje su pronađene u navedenom zasadu.

Pretresom kuće osumnjičenog u Pukovcu pronađeno je oko 17 grama Kanabisa, vagica za precizno merenje, mašinica za odvajanje cvetova sa biljaka i 20 patrona za lovačku pušku koje je neovlaćeno držao.

Više javno tužilaštvo u Prokuplju odredilo je zadrzavanje N.R. i M. K. obojica iz Kuršumlije, zbog sumnje da su radi prodaje nabavili dva paketa sa ukupno 180 grama Kanabisa koje su, zajedno sa vagicom za precizno merenje, izbacili  z automobila kojim su bežali od policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading