DETALJI PUCNJAVE U KOSOVSKOJ MITROVICI: Prvo izbila tuča u kafiću, pa se nastavila u bolnici! (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.11.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol tzv. kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović rekao je da je istraga policije lažne države povodom sinoćnje tuče i ranjavanja kod kafića “Amnezija” intenzivna i da će se vodi dok se sve ne rasvetli. Kako je naveo, tuča se nastavila i u bolničkim hodnicima.

DETALJI PUCNJAVE U KOSOVSKOJ MITROVICI: Prvo izbila tuča u kafiću, pa se nastavila u bolnici! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Kako prenose mediji, nakon pucnjave viđen je mladić kako hramlje, a tuča se u dva obračuna kasnije nastavila i ispred samog lokala. Povređeni su brzom intevencijom, vozilom hitne pomoći, prevezeni u bolnicu, a ubrzo je na lice mesta stigla i policija lažne države.

Policija lažne države je potvrdila za medije da su ranjena dvojica mladića, i to jedan u predelu butine, a drugi u nožni prst. U naknadnom saopštenju, Radović je danas naveo da su vatrenim oružjem sinoć ranjena lica sa inicijalima A. S. (28) - ranjen u predelu butine i M. N. (26) - u nožni prst.

- Obojica su zbrinuta u KBC-u Kosovska Mitrovica na odeljenju Ortopedije i u stabilnom su stanju - otkrio je Radović i dodao da je osim njih, i muškarac P. L, takođe je zbog povrede noge zadobijene u tuči, zbrinut u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Radović navodi da je tuča zapravo počela u samom kafiću, a da se potom nastavila na ulicama grada, a kasnije i u hodnicima bolnice.

- Zbog toga je pozvano pojačanje službenika policije, jer su sva lica koja su pravila nerede u bolnici bila u alkoholisanom stanju. Uspeli su da to brzo srede, i priveli su pet lica, od kojih su četiri muškarca i jedna devojka - precizira poručnik i dodaje da se radi o osobama J. N. (22), L. U. (22), B. R. (26) i B. S. (27), kao i devojci A. I. (27).

U daljem toku istrage radi se na pronalaženju NN lica koje je upotrebilo vatreno oružje, kao i drugih učesnika u tuči. Kako Radović ističe, lekari su se usmeno izjasnili da se radi o teškim telesnim povredama, a da će naknadno i pismeno dostaviti detaljnije o kakvim se povredama radi, prenosi Kossev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading