DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Tuča počela u kafiću pa se završila na ulici, uhapšena četiri mladića i JEDNA DEVOJKA (VIDEO)

Autor: Reublika

Hronika

30.11.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska policija saopštila je da "intenzivno" istražuje sinoćnu tuču i pucnjavu kod kafića "Amnezija" u Kosovskoj Mitrovici. Kako se navodi, tuča se nastavila i u bolničkim hodnicima!

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Tuča počela u kafiću pa se završila na ulici, uhapšena četiri mladića i JEDNA DEVOJKA (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

- Istraga kosovske policije povodom sinoćnje tuče i ranjavanja kod kafića "Amnezija“ je intenzivna i vodiće se dok se ne rasvetli sve. U incidentu povređen još jedan muškarac, ali povrede zadobio u tuči. Tuča se nastavila i u bolničkim hodnicima - rekao je portparol kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Najmanje tri osobe su povređene u tuči i pucnjavi koje su se dogodile sinoć u 22.42 u ulici Vardarskoj u centru Kosovske Mitrovice u blizini jednog od mitrovičkih kafića.

Kako navodi KoSSev, nakon pucnjave viđen je mladić koji hramlje, a tuča se u dva obračuna kasnije nastavila i ispred samog lokala.

(Republika/Blic)

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading