TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZRENJANINA: Kolima usmrtio vozača kombija, prešao u suprotnu traku i izazvao udes

Autor: Republika

Hronika

30.11.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zrenjaninu uhapsila je šezdesetdevetogodišnjeg D. L. iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZRENJANINA: Kolima usmrtio vozača kombija, prešao u suprotnu traku i izazvao udes

Foto: RINA

Kako se navodi u saopštenju zrenjaninske policije, sumnja se da je on u ponedeljak 29. novembra, oko 17.30 časova, na putu između Perleza i Čente, prema Beogradu, upravljajući automobilom "reno klio" prešao u suprotnu traku i udario u kombi ford tranzit, kojim je upravljao pedesettrogodišnji muškarac iz Kikinde.

Muškarac, čiji identitet nije saopšten, je od zadobijenih povreda preminuo na putu do Urgentnog centra zrenjaninske bolnice, dok su četrdesetjednogodišnja žena suvozač u kombiju i vozač renoa, lakše povređeni, pišu Novosti.

Uviđaj su izvršili osnovni javni tužilac i zrenjaninska policija, a za D. L. je, nakon hapšenja i saslušanja, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading