BIZARNO RAZBOJNIŠTVO U VRANJU! Lažni DB-ovac otimao stari hleb i burek pekaru! POLICIJA GA NAŠLA MORTUS PIJANOG!

Autor:

Hronika

30.11.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik pekare koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva.

BIZARNO RAZBOJNIŠTVO U VRANJU! Lažni DB-ovac otimao stari hleb i burek pekaru! POLICIJA GA NAŠLA MORTUS PIJANOG!

Foto: youtube.com/printskrin

- Kako je naveo, u pekaru mu je došlo NN lice koje je nosilo pištolj i držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i rekao: "Daj mi dva bureka, ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam“ - potvrdio je ovaj događaj za "Novosti" PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Miodrag Stojanović.

Kako je Stojanović ispričao za "Novosti", osumnjičeni, koji je identifikovan kasnije, ostavio je na pult 100 dinara i rekao da će doneti još 140 sutra.

Vlasnik pekare ispričao je da se ceo slučaj nije završio na dva bureka jer se isti čovek pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od njega da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće.

On je čak i nudio da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Kako se kasnije ispostavilo, lažni bezbednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio je pod dejstvom alkohola.

Negde oko 4 sata saobraćajna policija je aklotestirala čoveka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tuđilaštvo u Vranju, a osumnjičeni je  nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading