SRBIN POBEGAO IZ ZATVORA U BRAZILU! Bio blizak prijatelj Arkana i Make! RASPISANA CRVENA INTERPOLOVA POTERNICA!

Autor:

Hronika

30.11.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intrerpol intenzivno traga za Slobodanom Kostovskim (68) poznatijim kao Kole, za kojim je Brazil raspisao crvenu poternicu zbog međunarodnog šverca droge.

SRBIN POBEGAO IZ ZATVORA U BRAZILU! Bio blizak prijatelj Arkana i Make! RASPISANA CRVENA INTERPOLOVA POTERNICA!

Foto: printskrin

Kostovski, za kojeg se tvrdilo da je pripadnik kriminalne grupe Željka Maksimovića Make, ali i blizak prijatelj komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana koji je ubijen 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental" (sada "Kraun Plaza") u Beogradu.

On je 2018. godine pobegao sa odsustva zbog lečenja tokom izdržavanja robije u Brazilu, gde je osuđen na 19 godina zbog prekookeanskog krijumčarenja kokaina.

Slobodan Kostovski rođen je 4. decembra 1953. godine, a iza njega je burna mafijaška karijera. Kole je bio veoma blizak prijatelj Željka Ražnatovića i njegovog kuma Milana Đorđevića Bombone.

Iz arhiva švedske policije 2019. su "procurile" fotografije sa video-nadzora banke koju je Željko Ražnatović opljačkao 1979. Arkanova banda je u to vreme počinila dve uzastopne pljačke u Švedskoj (Stokholmu i Geteborgu), a potom pobegla u Holandiju. Tamo su uhapšeni u oktobru iste godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading