DALJI ROĐAK TRAGIČNO NASTRADALE UČITELJICE IZ NOVOG PAZARA UHAPŠEN DAN POSLE SAHRANE! Uradio neverovatnu stvar! PRE 15 DANA OSTAO I BEZ OCA!

Autor:

Hronika

30.11.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tutinac I. N. (36), uhapšen juče kod Brusa sa sugrađaninom M. Z. (36) zbog šverca 215 kilograma marihuane, dalji je rođak Samre Numanović Zornić (34), tragično nastradale veroučiteljice u nesreći u Crnoj Gori.

DALJI ROĐAK TRAGIČNO NASTRADALE UČITELJICE IZ NOVOG PAZARA UHAPŠEN DAN POSLE SAHRANE! Uradio neverovatnu stvar! PRE 15 DANA OSTAO I BEZ OCA!

Foto: Printskrin

Podsetimo, Samra je poginula kada je automobil "opel", u kom je bila sa mužem i sinom (13), sleteo s puta u kanjon Morače. Samrini muž i sin su u ovom udesu zadobili teške povrede.

- Kruševačka policija je u ponedeljak nedaleko od Brusa zaustavila "folksvagen kedi" novopazarskih tablica, u kom je pronašla 17 kartonskih kutija sa 215 kilograma marihuane. Za volanom "kedija" bio je I. N. (36) iz Tutina, dok je njegov sugrađanin M. Z. (36) BMW-om išao ispred njega kao "čistač" kako bi upozorio I. N. na patrole policije na putu. Obojica su uhapšeni - rekao je izvor Kurira i dodao:

Udes zbog nevremena?

Inače, Samra Numanović Zornić nastradala je u nedelju oko devet sati ujutro kada je "opel", u kome je bila sa mužem Rafetom Zornićem i 13-godišnjim sinom, po jakom pljusku sleteo u provaliju i pao u reku Moraču u mestu Subadanj, na putu Kolašin-Podgorica.

Samra je na mestu ostala mrtva, dok su njeni muž i sin s teškim povredama zbrinuti u Kliničkom centru u Podgorici. Komandir Službe zaštite i spasavanja u Kolašinu Željko Darmanović kazao je da su se u "opelu" nalazile tri osobe i da je izvlačenje tela nastradale žene i dvoje povređenih bilo otežano, jer je automobil većim delom bio u vodi.

Tragedija se dogodila na mestu koje je na zlom glasu po tragičnim udesima, jer se više puta desilo da vozila skliznu s puta na ovoj opasnoj deonici, pravo u provaliju, u reku Moraču.

- Policija je duže vremena radila na presecanju ovog kanala krijumčarenja marihuane, a sumnja se da je organizator celog "posla" M. Z. Utvrđeno je da je on nabavljao marihuanu na Kosovu, a onda je koristeći alternativne putne pravce prebacivao drogu preko administrativne linije u užu Srbiju.

Prema rečima sagovornika, vozač "kedija" I. N. bio je angažovan samo kao vozač.

- Dalja istraga će pokazati da li je I. N. bio ucenjen ili nateran da prevozi drogu, a moguće je da čak nije ni znao šta se nalazi u kutijama u "kediju". Veoma je čudno to što je učestvovao u švercu droge samo dan pošto mu je rođaka poginula u Crnoj Gori, ali on će imati prilike da pred tužiocem objasni zašto je to uradio. On je i pre dve nedelje imao smrtni slučaj u porodici jer mu je preminuo otac - rekao je izvor lista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading