DALJI ROĐAK TRAGIČNO NASTRADALE UČITELJICE IZ NOVOG PAZARA UHAPŠEN DAN POSLE SAHRANE! Uradio neverovatnu stvar! PRE 15 DANA OSTAO I BEZ OCA!

Autor: Republika

Hronika

30.11.2021

11:06

Tutinac I. N. (36), uhapšen juče kod Brusa sa sugrađaninom M. Z. (36) zbog šverca 215 kilograma marihuane, dalji je rođak Samre Numanović Zornić (34), tragično nastradale veroučiteljice u nesreći u Crnoj Gori.

DALJI ROĐAK TRAGIČNO NASTRADALE UČITELJICE IZ NOVOG PAZARA UHAPŠEN DAN POSLE SAHRANE! Uradio neverovatnu stvar! PRE 15 DANA OSTAO I BEZ OCA!

Printskrin

Podsetimo, Samra je poginula kada je automobil "opel", u kom je bila sa mužem i sinom (13), sleteo s puta u kanjon Morače. Samrini muž i sin su u ovom udesu zadobili teške povrede.

- Kruševačka policija je u ponedeljak nedaleko od Brusa zaustavila "folksvagen kedi" novopazarskih tablica, u kom je pronašla 17 kartonskih kutija sa 215 kilograma marihuane. Za volanom "kedija" bio je I. N. (36) iz Tutina, dok je njegov sugrađanin M. Z. (36) BMW-om išao ispred njega kao "čistač" kako bi upozorio I. N. na patrole policije na putu. Obojica su uhapšeni - rekao je izvor Kurira i dodao:

Udes zbog nevremena?

Inače, Samra Numanović Zornić nastradala je u nedelju oko devet sati ujutro kada je "opel", u kome je bila sa mužem Rafetom Zornićem i 13-godišnjim sinom, po jakom pljusku sleteo u provaliju i pao u reku Moraču u mestu Subadanj, na putu Kolašin-Podgorica.

Samra je na mestu ostala mrtva, dok su njeni muž i sin s teškim povredama zbrinuti u Kliničkom centru u Podgorici. Komandir Službe zaštite i spasavanja u Kolašinu Željko Darmanović kazao je da su se u "opelu" nalazile tri osobe i da je izvlačenje tela nastradale žene i dvoje povređenih bilo otežano, jer je automobil većim delom bio u vodi.

Tragedija se dogodila na mestu koje je na zlom glasu po tragičnim udesima, jer se više puta desilo da vozila skliznu s puta na ovoj opasnoj deonici, pravo u provaliju, u reku Moraču.

- Policija je duže vremena radila na presecanju ovog kanala krijumčarenja marihuane, a sumnja se da je organizator celog "posla" M. Z. Utvrđeno je da je on nabavljao marihuanu na Kosovu, a onda je koristeći alternativne putne pravce prebacivao drogu preko administrativne linije u užu Srbiju.

Prema rečima sagovornika, vozač "kedija" I. N. bio je angažovan samo kao vozač.

- Dalja istraga će pokazati da li je I. N. bio ucenjen ili nateran da prevozi drogu, a moguće je da čak nije ni znao šta se nalazi u kutijama u "kediju". Veoma je čudno to što je učestvovao u švercu droge samo dan pošto mu je rođaka poginula u Crnoj Gori, ali on će imati prilike da pred tužiocem objasni zašto je to uradio. On je i pre dve nedelje imao smrtni slučaj u porodici jer mu je preminuo otac - rekao je izvor lista.

 

Komentari (0)

Loading