OVO JE SRPSKA DRŽAVLJANKA STRADALA U KANJONU MORAČE! Novi Pazar u suzama, deca ostala bez omiljene nastavnice!

Autor:

Hronika

30.11.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U automobilu marke “opel” koji je sleteo juče u kanjon Morače nalazila se tročlana porodica iz Novog Pazara, a 34-godišnja Samra Zorić izgubila je život.

OVO JE SRPSKA DRŽAVLJANKA STRADALA U KANJONU MORAČE! Novi Pazar u suzama, deca ostala bez omiljene nastavnice!

Foto: Printskrin

U trenutku nesreće u vozilu su se nalazili i suprug Rafet Zornić i četrnaestogodišnji sin Ahmed Zornić, koji je u teškom stanju prevezen do KCCG Podgorica.

 

Novopazarci su šokirani zbog ove saobraćajne nesreće, a brojni predstavnici Islamske zajednice su istakli svoje žaljenje za gubitkom Samre. U Novom Pazaru, javnost je šokirana, činjenicom da je mlada Samra izgubila život u ovoj nesreći, a među ožalošćenima su mnogobrojni učenici i nastavnici, obzirom da je Semra radila kao nastavnica veronauke u Novom Pazaru, kao i njen muž, pišu Novosti.

 

Samra Zornić je završila medresu Gazi Isa – beg i Fakultet za islamske studije, a potom je radila kao vaspitačica u obdaništu u osnovnoj školi. Njen suprug Rafet Zornić je službenik Mešihata Islamske zajednice iz Srbije.

Željko Darmanović iz Službe zaštite i spašavanja iz Kolašina za medije je rekao da su oni dobili poziv u 9 sati i 13 minuta, kada su obavešteni da je došlo do nesreće. Mišljenja je, međutim, da je automobil sa porodicom pre osam sati sletio u kanjon, a njihovo izletanje sa kolovoza izgleda niko nije video.

Povređeni otac je, pak, uspio da se popne uz klizavi teren oko 150 metara do magistrale gde je zaustavio saobraćaj. Dečak, koji ima povrede kuka i karlice, izvučen je oko 11 sati, dok je telo stradale žene izvučeno sat i po nakon njega.

Darmanović navodi da je u akciji izvlačenja učestvovao veliki broj vatrogasaca, te da je pomagala i policija.

Komentari (0)

Loading