MAJKA GORANA ĐOKIĆA U TEŠKOM STANJU! Ubistvo najmilijih joj totalno slomilo srce!

Autor:

Hronika

29.11.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva meseca je prošlo od ubistva mog devera Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije. Sigurna sam da ih je ubio sada osumnjičeni rođak Goran Džonić. On je sve znao o njemu i sve isplanirao samo zbog novca, počinje svoju ispovest Verica Đokić, snaja ubijenog Đokića.

MAJKA GORANA ĐOKIĆA U TEŠKOM STANJU! Ubistvo najmilijih joj totalno slomilo srce!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nema dana da majka ubijenog Gorana ne zaplače zbog tragedije koja ih je zadesila. Srce joj slama i činjenica da je njeno troje namilijih ubio rođak koji živi dve kuće dalje od nje. Brigu o starici upravo vodi Verica, piše "Blic".

- Baka je loše. Samo plače i tuguje za Goranom, Gordanom i Lidijom. Ništa novo iz istrage ne znamo. Rekli su nam da obdukciju ne možemo dobiti dok se vodi istraga. Niko nas ne obaveštava - nastavlja Verica.

Sagovornica tvrdi da do trenutka hapšenja nije mogla da posumnja da je troje Đokića ubio njihov komšija i rođak Goran Džonić, bivši vatrogasac.

- Nikada, ali nikada nisam posumnjala da je Goran Džonić ubio mog devera i njegovu porodicu. Goran mu je verovao jer su se znali od malih nogu. Ubio ga je zbog novca i uzeo onoliko koliko je njemu bilo potrebno - tvrdi Verica.

- Njih dvojica su se poznavali od rođenja. Bili su nerazdvojni. Kada su Đokići nestali nisam ni posumnjala na Gorana koji nam je ujedno i rođak. Sada mi je sve jasno i znam da je to uradio zbog novca koji mu je bio potreban. Ne znam da li njegovi sinovi imaju veze sa zločinom. Otkada su uhapšeni nisam se čula sa Džonićevom suprugom - nastavlja ona.

Prema njenim rečima, Džonić je tačno znao da nedeljom Goran Đokić sa porodicom dolazi kod majke. Znao je i da nikada ne ide rano kući već se trudi da bude što više sa njom.

- Sigurna sam da ga je Džonić čekao na putu. Nije tačno znao kada će krenuti put Aleksinca. Bio je u kontaktu sa mojim deverom Goranom,ali ne znam da li mu je rekao kada tačno kreću od moje svekrve. Sve je isplanirao, a i znao je koliko mu je Goran verovao.

Inače, pre nego što će biti oteti i ubijeni Goran, Gordana i Lidija Đokić bili su kod njegove majke. Sumnja se da ih je Džonić pratio i tačno znao kada će krenuti ka stanu u Aleksincu. Zaustavio ih je pod izgovorom da mu se motor pokvario tamo gde je išao na pecanje. Šest dana Đokićevi najmiliji nisu znali ništa o njima. Telefoni su im bili ugašeni tri sata nakon ponoći tog 27. septembra. Džonić je jedini znao gde u automobilu vozi novac. Nakon hapšenja Džonić je u zločin uvukao svoje sinove, dvojicu lokalnih mladića poznatih policiji, pod nadimkom Jojke i svi se trenutno nalazi u pritvoru. Za sada, dokazi samo terete Gorana Džonića.

Navodno, upravo svi dokazi za sada povezuju sa ubistvom jedino Džonića, penzionisanog vatrogasca. Njegov DNK je na novcu i vreći, iskopanoj iz voćnjaka njegovog sina koji je tog dana bio odsutan. Pištolj, za kojim je balističkim veštačenjem utvrđeno da je iz njega ubijena porodica Đokić, nađen je u kući Džonićeve žene Suzane u Aleksincu gde je bio sakriven u ventilacionom otvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading