AKO NE UĆUTIŠ, JA ĆU DA TE UĆUTKAM! Brutalne pretnje Dijane Hrkalović upućene policajcu: VERUJ MI DA NE ŽELIŠ RAT SA MNOM!

Autor: Republika

Hronika

29.11.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović svojevremeno je uputila brutalne pretnje kolegi i saradniku, policajcu Aleksandru Ljubičiću, koji se samostalno raspitivao i radio na slučaju ubistva beogradskog advokata Miše Ognjanovića.

AKO NE UĆUTIŠ, JA ĆU DA TE UĆUTKAM! Brutalne pretnje Dijane Hrkalović upućene policajcu: VERUJ MI DA NE ŽELIŠ RAT SA MNOM!

Foto: instagram.com/dijanahrkalovic

- Ako ne ućutiš ja ću da te ućutkam. A ne želiš rat sa mnom, veruj mi da ne želiš rat sa mnom! - zapretila je jednom prilikom Hrkalovićeva.

Aleksandar Ljubičić je u vreme ubistva Ognjanovića, u julu 2017. godine, već 'po kazni' bio premešten u Službu za ratne zločine.

Sa Dijanom Hrkalović imao je veliki sukob, jer nije želeo da se povinuje njenim zahtevima i da radi 'sumnjive' poslove pa je 2014. godine sklonjen sa mesta zamenika načelnika Odeljenja za tehničku podršku posle samo 11 dana!

Nakon 2014, Ljubičićevi i Dijanini putevi se nisu ukrštali, ali učestala ubistva u Beogradu nisu dala mira policajcu.

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ, Tanjug/S. Radovanović

 

Pogotovo ubistvo advokata Miše Ognjanovića 28. jula 2018. godine. Ljubičić je taj slučaj počeo da istražuje sam, a onda je u maju 2019. stigao poziv od Hrkalovićeve.

- Mišu sam lično poznavao i raspitivao sam se u mojim krugovima o slučaju... Ko bi mogao biti izvršilac, saučesnik, naručilac ubistva... I samo sam jedan dan dobio poziv od državne sekretarke. Bio sam na poslu, zvala me je na fiksni telefon prebacili su mi vezu... Odmah je počela da viče, da ispušta neartikulisane zvukove, bila je mnogo besna i tražila je da joj kažem zašto se ja raspitujem o Ognjanovićevom ubistvu. Rekao sam joj da je to moj elementarni posao i pitao je zašto me uopšte zove i tako razgovara, na šta je ona rekla, bez ikakve dvosmislenosti: 'Odmah prestani da se raspituješ o slučaju, o meni i mojim saradnicima!'. A nisam se o njoj raspitivao već je ona tako uvezala sve... Pitala je: 'Je l ti jasno?!', rekao sam da ne razumem šta priča, tu smo se prepucavali i onda je izgovorila sledeću rečenicu: 'Ako ti ne ućutiš ja ću da te ućutkam. A ne želiš rat sa mnom, veruj mi da ne želiš rat sa mnom!" - otkriva Ljubičić koji je pretnje Hrkalovićeve zabeležio u svoj službeni rokovnik, nešto kasnije je taj slučaj prijavio rukovodiocima ali odgovor nije dobio - naveo je Ljubičić u intervjuu za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ratko

29.11.2021 11:24

zato ces ti starleto lepo na 30 godina robije ,pa ces biti ucutkana

Suvi

10.12.2021 14:28

@Ratko - Najmanje ...