ČEKAJ ME, LAVE MOJ: Potresna poruka devojke žrtve u Leštanima kida dušu

Autor:

Hronika

28.11.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojanova devojka Slađana tokom čitavog dana opraštala se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama.

ČEKAJ ME, LAVE MOJ: Potresna poruka devojke žrtve u Leštanima kida dušu

Foto: Printskrin

Bojan Ružić (28) radnik fabrike raketnog goriva "EdePro" koji je nastradao u stravičnoj eksploziji koja se dogodila u utorak u ovoj firmi, sahranjen je juče.

Njegova devojka Slađana, tokom čitavog dana opraštala se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama, a za Blic navodi da joj je jako loše od kada je saznala da je ostala bez svog voljenog.

- Zar ja, ljubavi, da te ispratim u carstvo nebesko? Zar ja, oko moje? Rekao si uvek sam tu, nikad te ostaviti neću, a jesi. Nisi ti hteo, nije to bila tvoja volja, a nije ni božija. Znam, znam… Anđele, anđeli neka mi te čuvaju, a planove naše na ovom svetu ću ja uraditi šta mogu... Al nastavićemo, doći ću ti ja na to lepše mesto... Čekaj me, lave moj. Počivaj u miru, oko moje - objavila je na svom profilu potresnu poruku devojka nastradalog i dodaje da ne može da spava niti sanja, jer čeka da se Bojan vrati i pojavi...

Podsetimo, trenutku eksplozije stradala su dva radnika, Miljan Jojić (38) i Miloš Saković (21), dok je više od 20 radnika zadobilo teže i lakše telesne povrede. Među teže povređenim bio je i Bojan Ružić (28) zaposleni u fabrici "EdePro" za čiji život su se lekari u Urgentnom centru borili dva dana. Nažalost, on je u četvrak ujutru preminuo.

Prema rečima radnika koji su svedočili stravičnoj nesreći, u mili sekundi je ceo pogon raznet. Zidovi su padali i sve se oko njih rušilo, a scene koje su tada videli ne mogu da izbace iz glave. Njihove kolege bile su bez ruku, nogu i pokušavali su da spasu svoje živote.

Drugo osnovno javno tužilaštvo obavilo je u uz prisustvo Višeg javnog tužilaštva uviđaj na mestu eksplozije fabrike "EdePro" kod Bubanj potoka, a kako saznajemo, prve informacije ukazuju da razlog tragedije nesrećni slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading