UBIJEN IZ OSVETE: HEKLEROM PRETIO U "NANI"

Autor:

Hronika

19.12.2017

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za napadačem koji je hicima iz pištolja ubio Aleksandra Savkovića (27), jednog od vođa navijača FK Rad i prijatelja fudbalera Vladimira Volkova, ispred kluba "Nana" u Beogradu. U obračunu je teško ranjen i Adija Iseinović (29) iz Banjaluke, dok je povrede u tuči zadobio Kotoranin Stevan I. (29).

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Vođa navijača Rada nekoliko dana pred smrt izazvao incident  u klubu na Senjaku. Nakon ubistva na lokal bačen molotovljev koktel

Neraščišćeni računi

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, motiv okršaja zasad nije utvrđen, a proverava se da li je do opšte makljaže eventualno došlo zbog toga što je Savković nekoliko dana pre likvidacije naoružan upao u klub "Nana".

Utvrđuje se da li se Savković sukobio s gostima "Nane" ili nekim od zaposlenih u klubu

- Ubijeni mladić očigledno je imao neraščišćene odnose s nekim iz tog lokala. Pretpostavlja se da je upravo zbog ranijih nesuglasica s heklerom u rukama došao u taj klub. Zasad nije utvrđeno da li se Savković eventualno sukobio sa radnicima obezbeđenja ili s nekim gostom. Ne isključuje se mogućnost da su upravo ti neraščišćeni računi doveli do tuče i krvavog obračuna - priča naš sagovornik.

Samo nekoliko sati posle ubistva nepoznati napadači bacili su Molotovljeve koktele na noćni klub, pa se pretpostavlja da je taj napad povezan s prethodnim obračunom.

- Zasad neidentifikovani nasilnici su u nedelju oko 22.40 bacili staklene flaše pune benzina ispred ulaznih vrata tog lokala. U to vreme klub nije radio, pa povređenih, na sreću, nije bilo. Na lokalu je pričinjena materijalna šteta, a policija pregleda snimke s okolnih objekata kako bi se eventualno ušlo u trag napadačima. Osoba koja je prethodno potegla oružje i izrešetala vođu navijača Rada identifikovana je i za njom se traga. Očekujemo da će uskoro završiti iza rešetaka - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Printskrin: United-force.org

Debeo dosije

Savković hapšen zbog razbojništva

teretio se za ilegalno držanje oružja i droge

poznat policiji po nasilničkom ponašanju

sumnjičio se i za pokušaj ubistva

Ranjeni u bolnici

Adija Iseinović zadržan u Urgentnom centru

zadobio teške povrede i zbrinut u šok-sobi

poznat policiji po krivičnim delima u vezi s drogom

na teret mu se stavlja i nasilničko ponašanje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading