STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD UMKE, ISPOVEST PUTNICE: Prikolica je udarila direktno u mene, staklo se rasulo u komade! U ŠOKU SAM!

Autor:

Hronika

26.11.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća u kojoj samo pukom srećom niko nije nastradao i u kojoj je lakše povređeno 10 putnika, dogodila se oko 9.30 na putu kod Umke, kada se autobus prevrnuo nakon sudara sa kamionom.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD UMKE, ISPOVEST PUTNICE: Prikolica je udarila direktno u mene, staklo se rasulo u komade! U ŠOKU SAM!

Foto: Estock

Udes se dogodio u Dubokom, iz smera Bariča ka Beogradu, kada je došlo do zanošenja prikolice teretnog kamiona koji se kretao od Beograda ka Obrenovcu, i koja je udarila u prednji deo zglobnog autobusa na liniji 860.

Šokirani i izbezumljeni putnici morali su da pređu na levu stranu autobusa i da iskaču kroz prozore.

Kako kažu, srećni su što su iz ovakvog strašnog sudara izvukli živu glavu.

- Prikolica je udarila direktno tamo gde sam ja sedela i sekund nakon toga se staklo rasulo u komade od kojeg sam zadobila povrede noge. U šoku sam, jedino što me teši jeste što se to dogodilo ovde, obzirom da se jako blizu nalazi Sava. Samo razmišljam šta bi tek bilo da smo sleteli direkt u nju - rekla je sagovornica za Republiku.

Foto: Estock

 

Koliko je ova saobraćajna nesreća bila opasna po putnike govori i činjenica da je na gradskom prevozu šoferšajbna naprsla, retrovizor upao iza vozačevog sedišta od siline udarca..

Kako za Republiku kaže vozač kamiona koji je ujedno bio i prva osoba koja se našla nesrećnim putnicima da pruži pomoć, on smatra da nije kriv za ovu nezgodu.

- Razlog udesa ne znam, mislim da je autobus zašao malo više na moju stranu, oni tvrde da sam ja, istraga će utvrditi. Ovde se ide 60 kilometara na sat, ja sam išao 50 i nešto - rekao je vozač kamiona.

Od trenutka kada je došlo do saobraćajne nesreće, obe trake su bile blokirane pa su se stvorile kolone u oba smera i saobraćaj je neko vreme bio u zastoju.

Dežurne ekipe su odmah izašle na teren, a Hitna pomoć je povređene prevezla u Dom zdravlja kako bi im se sanirale povrede koje su zadobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading