BRAT BOJANA RUŽIĆA (28), TREĆE ŽRTVE EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA, POZNATI JE SRPSKI FUDBALER! Potresan oproštaj! "SREŠĆEMO SE OPET, JEDINI MOJ"! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.11.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Ružić (28) iz Boleča kod Beograda treća je žrtva eksplozije u fabrici protivgradnih raketa „Edepro” u Leštanima! Posle dvodnevne borbe lekara mladić je preminuo od zadobijenih teških opekotina.

BRAT BOJANA RUŽIĆA (28), TREĆE ŽRTVE EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA, POZNATI JE SRPSKI FUDBALER! Potresan oproštaj! "SREŠĆEMO SE OPET, JEDINI MOJ"! (FOTO)

Foto: Printskrin

- Bojan je zadobio teške opekotine usled eksplozije u fabrici. Preko 70 odsto kože bilo mu je prekriveno opekotinama trećeg stepena. Od svih 16 radnika, Bojan je bio u najkritičnijem stanju. Lekari su se borili za njegov život dva dana, ali je nažalost preminuo - navodi rođak, i dodaje da je najteže bilo saopštiti njegovoj majci.

- Bojan je živeo sam sa samohranom majkom. Roditelji su mu se davno razveli. Na sve to majka je jako bolesna, jer ima problema sa srcem. Kako li će ona preživeti sve ovo, sam Bog zna. I ovako joj je bilo loše. Bila je jako vezana za njega, a i Bojan za nju - tvrdi  sagovornik za Alo.

Srpski fudbaler Đorđe Crnomarković, koji trenutno igra u Sloveniji, brat je od tetke pokojnom Bojanu Ružiću.

Fudbaler se od Ružića oprostio na Instagramu. Postavio je njihove fotografije uz srceparajuće natpise:

Republika

Foto: Printskrin

Đorđe Crnomarković se ovom slikom oprostio od brata

 

- Uvek u mom srcu, srešćemo se opet, brate moj jedini - glasio je Đorđev komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading