TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA SLAVOLJUBOM! Celo selo tragalo za njim, danas ga pronašli mrtvog

Autor:

Hronika

25.11.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavoljub Parezanović iz ivanjičkog sela Međurečje koji je nestao u petak 19. novembra kada od njega nema ni traga ni glasa, pronađen je u beživotnom stanju.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA SLAVOLJUBOM! Celo selo tragalo za njim, danas ga pronašli mrtvog

Foto: printskrin

Njegovo beživotno telo uočili su meštani ivanjičkog zaseoka Zarići.

- On je nestao u petak popodne prošle sedmice, a u subotu smo policiji prijavili njegov nestanak. Samonicijativno se organizovalo čitavo selo kako bi nama, članovima porodice, pomogli u potrazi, ali sve je bilo bez uspeha. Pretpostavljamo da je krenuo da luta i da ga je zetekla noć u šumi - rekla je ranije u izjavi RINU unuka Ana.

Poslednji put je viđen na sahrani u blizini groblja u selu Grbići odakle je prema izjavama meštana krenuo kući, do koje nije stigao. Кad su primetili da ga nema članovi porodice sa komšijama i prijateljima krenuli su u potragu.

U potragu za meštaninom Slavoljubom učestvovalo je čitavo selo, koje je tragajalo šest dana, ali nažalost sa tužnim ishodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading