VELIKA AKCIJA POLICIJE U NIŠU! Zaplenjeno POLA TONE marihuane: Nastavlja se borba sa narko-dilerima

Autor: Republika

Hronika

25.11.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na uspešno sprovedenoj akciji zaplene 520 kilograma marihuane spakovane u 134 paketa u Nišu koja je stigla sa prostora Kosova i Metohije i bila namenjena za dalju prodaju po gradovima i mestima Srbije, saopštio je MUP.

VELIKA AKCIJA POLICIJE U NIŠU! Zaplenjeno POLA TONE marihuane: Nastavlja se borba sa narko-dilerima

Foto: MUP Srbije

 

- Žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima se nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju. Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin kome su načelnici i pripadnici UKP-a referisali o svim detaljima i pojedinostima akcije zaplene 520 kilograma marihuane.

Ministar Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda.

Ministar je ukazao da je policija svoju odlučnost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane.

- Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće legalizovati marihuanu i iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading