DVOJE MALE DECE JE OSTALO BEZ OCA: Potresna ispovest brata Miljana stradalog u eksploziji u Bubanj potoku

Autor:

Hronika

24.11.2021

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slomljen jedva govoreći od plača koji ne može da kontroliše Jovan, brat blizanac Miljana Jojića (38) koji je stradao u utorak u eksploziji fabrike Edepro, za Srpski telegraf je rekao da je njihova porodica izgubila najboljeg među njima i da im je dom u Crnoj Gori zavijen u crno.

DVOJE MALE DECE JE OSTALO BEZ OCA: Potresna ispovest brata Miljana stradalog u eksploziji u Bubanj potoku

Foto: ST/Petar Divac

- Izgubili smo smo pokretača i snagu, našeg Mikija, mog brata blizanca, kojeg sam 2005. ostavio u Beogradu. Obojica smo završili ekonomski fakultet i ja sam se vratio u Crnu Goru, a on se zaposlio u ovoj prokletoj firmi u kojoj je izgubio život - priča Jovan boreći se za dah sa suzama koje teku neprestano.

Miljan je 16 godina radio u fabrici kod Leštana , a njegov brat kaže da ga je njihov otac preklinjao da se vrati korenima, te veruje da mu je sudbina namenila strašan kraj.

- Naš pokojni otac je molio Miljana da se vrati u Crnu Goru i da se zaposli u nekoj državnoj firmi kao što sam ja u Elektroprivredi Crne Gore, ali on nije hteo. Ispalo je da ga je prokleti usud vukao da ostane. Sva ostala porodica nam je u Crnoj Gori i majka koja sad da bolje živa nije jer ne znam kako ce preživeti ovo, i naš stariji brat - kazao je Jojić. 

Miljan je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece , sina Vukašina starog tri godine i bebu od godinu dana. Njegov brat blizanac  kaže da mora i zbog svoje i Miljanove dece da bude jak, ali da oseća da krila više nema.

- Miljana je izgleda nešto vuklo da sa porodicom dođe u Crnu Goru i bili su pre nedelju dana u Plužinama, a onda me je njegov sin Vukašin molio da krenem sa njima. Nisam mogao da ga odbijem i došao sam kolima. Vratio sam se u nedelju u Crnu Goru, a onda mi je javljena najstrašnija vest - ispricao je brat blizanac stradalog Miljana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading