MLADIĆ SE MORTUS PIJAN ZAKUCAO U POLICIJSKI KOMBI! "Au tebra, ubiće me ćale": Policajac bio u komi (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

24.11.2021

16:54

Jedan policajac teško je povređen u udesu koji se dogodio 23. septembra, u Šajkašu kraj Titela, kada se u "maricu" zakucao "audi" u kojem je sedeo devetnaestogodišnji M. K, navodi 021.rs.

MLADIĆ SE MORTUS PIJAN ZAKUCAO U POLICIJSKI KOMBI! "Au tebra, ubiće me ćale": Policajac bio u komi (FOTO)

facebook.com/printscreen

 

U nezgodi je bilo još povređenih, a utvrđeno je da je mladić bio u alkoholisanom stanju u trenutku udesa. Te večeri se u Šajkašu slavila seoska zavetna slava.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je imao 2,16 promila alkohola u krvi. Dvojica policajaca su se nalazila iza "marice", čija su zadnja vrata bila otvorena. U tom trenutku naleteo je devetnaestogodišnjak, koji je udario u vozilo policije.

Jedan od policajaca pokušao je da upozori vozača, kako bi usporio, ali nije vredelo. Mladić je udario u kombi vozilo, silina udarca je odgurnula "maricu", povredivši policajce koji su se nalazili u blizini. Prema saznanjima 021.rs, teško je povređen policajac, otac dvoje dece, koji se nalazio u komi nekoliko dana i koji se trenutno oporavlja.

facebook.com/printscreen

Audi potpuno smrskan

Devetnaestogodišnjak se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a Osnovni sud u Novom Sadu mu je odredio pritvor od mesec dana.

Iz pritvora je izašao krajem oktobra, nakon čega priča o udesu dobija novu dimenziju. Supruga jednog od policajaca na Fejsbuku je podelila snimke sa TikTok-a, sa naloga sa imenom mladića koji se tereti za izazivanje udesa.

facebook.com/printscreen

Slupan policijski kombi

Na jednom snimku vidi se razlupani "audi", dok se u pozadini čuje "au, tebra, ubiće me ćale, ogreb'o sam ovo", što je rečenica koju koriste TikTok-eri kao podlogu za snimke na kojima su prikazani razlupani automobili. Drugi snimak predstavlja kompilaciju fotografija automobila pre i posle udesa, a pojavljuje se i fotografija policijskog vozila koje odvozi šlep služba.

Snimci su okačeni početkom novembra, ali ih više nema na TikTok nalogu.

Komentari (0)

Loading