"JAUČEMO I PLAČEMO, NI TELO MU NISU PRONAŠLI" Porodica tragično nastradalog Miloša (21) skrhana bolom: Bio je dobar dečko, ni mrava ne bi zgazio

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj eksploziji u fabrici "EdePro" u Bubanj Potoku koja se dogodila juče poginuli su Miloš Saković (21) i Miljan Jojić (38), a u Urgentnom centru se nalazi 16 teško povređenih radnika ove fabrike koji su dobili opekotine visokog stepena od čega su četiri životno ugrožene.

"JAUČEMO I PLAČEMO, NI TELO MU NISU PRONAŠLI" Porodica tragično nastradalog Miloša (21) skrhana bolom: Bio je dobar dečko, ni mrava ne bi zgazio

Foto: Republika

 

Kako smo ranije pisali, Saković je isto kao i Jojić od eksplozije stradao na licu mesta. 

A porodica je za njegovu smrt saznala iz medija, koja kaže da su prepoznali da se o Milošu radi na osnovu objavljenih inicijala a da im niko nije saopštio da je on poginuo.

Ne možemo da se saberemo od bola. Ne znamo ni kako da primimo vaše saučešće kada niko nije došao da nam javi da je mrtav. Njegovo telo nije ni pronađeno a za njegovu smrt smo sa znali iz medija, od tada jaučemo i plačemo i obilazimo bolnice - rekla je strina stradalog Miloša

Skrhan bolom Milošev otac kaže da je on tog dana trebao da sa kolegom iz magacina prebaci rakete. On takođe kaže da kada je video crni dim shvatio da je došlo do eksplozije, te da je odmah otišao do fabrike da potraži sina ali policija nije mogla da ga pusti da uđe unutra.

 

 

 

Radio je na nekom struganju. Tog dana je trebalo sa kolegom da iz magacina prebaci neke rakete i baš tu je došlo do nesreće. Ja sam ga zvao i čekao ispred fabrike, ali ga nije bilo. Bio je tako dobar dečko, ni mrava ne bi zgazio - jedva je izgovorio Milošev otac brišući suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading