ŠOK! IVAN BIO PRIJAVLJEN KOD BOJANA, A DOŠAO MU GLAVE? Lazar Tejić ubistvo u Belvilu počinio po njegovom nalogu!

Autor:

Hronika

23.11.2021

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji Bojana Mirkovića (34) koji je spremao disertaciju na policijskoj akademiji, a koji je ubijen 12. novembra prošle godine, sumnjaju da je nalogodavac njegovog ubistva Ivan Nikčević jedan od optuženih za teško ubistvo na podmukao način.

ŠOK! IVAN BIO PRIJAVLJEN KOD BOJANA, A DOŠAO MU GLAVE? Lazar Tejić ubistvo u Belvilu počinio po njegovom nalogu!

Foto: Društvene mreže/Srpski Telegraf

Specijalista za praćenje i uređaje za špijunažu danas je u odbrani pred Višim sudom u Beogradu negirao delo, kao i da uopšte poznaje druge optužene izuzev Dušana Kokuruša iz naselja braće Jerković, sa kojim je navodno sarađivao oko preprodaje polovnih automobila, kao i rentakara.

Stručnjak za praćenje i za uređaje za špijunažu detajno je ispričao kako izgleda taj deo njegovog posla, a usput je spomeuo i da se bavio prodajom, da je bio komercijalista i da je imao firme za ketering i prodaju hrane. Na pitanje suda Nikčević je ispričao koliko je poznavao ubijenog  i kakav odnos su imali, pa i da je bio prijavljen na adresi Bojana Mirkovića, što je rekao tek na postavljeno potpitanje.

- Bojana sam poznavao sedam, osam godina. Znao sam ga dobro i bili smo u odličnim odnosima. Vežbali smo u istoj teretani i tamo se često sretali. Sparingovali smo jedan protiv drugog. Bili smo u odličnim odnosima. Nikada nismo imali nesuglasice. Jeste tačno je da sam bio prijavljen kod njega 2016. godiine, jer smo se u to vreme ja i moja pratnerka seljakali - rekao je Nikčević koji je istakao i da je otac četiri devojčice sa više žena, ali da je razveden i da ima devojku.

Iako je rekao da je sa Bojanom bio dobar prijatelj, Nikčević je priznao da su u jednom trenutku ipak imali problem, a najbliži prijatelji Tejića veruju da nije govorio istinu kada je naveo razlog njihovog sukoba.

- Kao prvo rekao je da je više puta bio kod Bojana kući i da poznaje njegovog oca i to je slagao. Bojanov otac ga nije video nikad ranije pre suda. Ispričao je da nikada Bojan i on nisu imali nesuglasice, a malo pred Bojanovo ubistvo oni nisu govorili. To se saznalo naknadno. Sada se Nikčević pravda da je zakačio Bojana tokom sparingovanja slučajno i da se on tada na njega naljutio. Mislimo da je sukob bio ozbiljnije prirode, ali ko zna da li će se to ikada saznati - ispričao je jedan Mirkovićev prijatelj za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading