OČEKUJU SE NOVE EKSPLOZIJE U FABRICI U LEŠTANIMA! Strahuje se da ima više od dvoje mrtvih! HITNA POMOĆ KONSTANTNO PREVOZI POVREĐENE!

Autor:

Hronika

23.11.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put ka fabrici "EdePro", u kojoj su danas poginula dva radnika prilikom eksplozije raketnog goriva, potpuno je blokirala policija jer je strahuje od novih eksplozija.

OČEKUJU SE NOVE EKSPLOZIJE U FABRICI U LEŠTANIMA! Strahuje se da ima više od dvoje mrtvih! HITNA POMOĆ KONSTANTNO PREVOZI POVREĐENE!

Foto: ST/Petar Divac

Prema nezvaničnim informacijama strahuje se da je u eksploziji raketnog goriva koja se dogodila oko 14 sati poginulo više od dve osobe!

Hitna pomoć konstantno pristiže u ovu fabriku i odlazi pod rotacijom i prevozi povređene u bolnicu. Prema do sada objavljenim informacijama povređeno je 15 osoba.

Oko fabrike okupljaju se porodice radnika koje strahuju za svoje najmilije, ali policija im ne dozvoljava da priđu samoj fabrici.   

Policija upozorava novinare i rodbinu da se sklone što dalje jer će biti još eksplozija!

Marica prati novinare što dalje od prilaza fabrici EdePro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading