PROJEKTILI LETE U BRDA, POMISLILA SAM DA JE SMAK SVETA: Očevici katastrofalna eksplozije u Bubanj Potoku strahovali za svoje živote!

Autor:

Hronika

23.11.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Projektili lete u brda okolo. Zatvorili smo se svi u kuće", pričaju za "Blic" očevici stravične eksplozije u fabrici EdePro u Bubanj Potoku u kojoj su, prema do sad poznatim informacijama, poginule dve osobe, a strahuje se da ima više povređenih.

PROJEKTILI LETE U BRDA, POMISLILA SAM DA JE SMAK SVETA: Očevici katastrofalna eksplozije u Bubanj Potoku strahovali za svoje živote!

Foto: Twitter/doktorzarock

Kako za "Blic" pričaju i meštani Kaluđerice eksplozija je uplašila i njih.

- Pomislila sam da je smak sveta. Uplašila sam se - priča za "Blic" Tamara I.

Kako kaže, sedela je u dnevnoj sobi i pila kafu kada je u istom trenu nestala struja i čula se snažna eksplozija.

- Izašla sam na terasu i videla oblak dima koji raste rapidno iz pravca Bubanj potoka - kaže ona za "Blic". i dodaje da se izuzetno uplašila.

- Istrčao sam na terasu i ugledao džinovski oblak dima. Prozori su se tresli, mislio sam sve će popucati. Izgledalo je kao da je opet počelo bombardovanje. Ili neki baš jak zemljotres - kaže Miljan Ristić iz Belog Potoka.

Sugrađanka iz Grocke kaže da su i deca iz straha pobegla u kuće.

- Toliko se zatreslo da su svi sa ulice krenuli da beže. Tlo se treslo, sve se treslo. Prasak nam je zalupio vrata na garaži - navodi ova žena.

Desile su se tri eksplozije i osetile u mnogim beogradskim naseljima i opštinama.

- Toliko je bio jak prasak da sam odmah pomislila na najgore. Mislila sam, gotovo je, zemljotres je, i zgrada će se svake sekunde obrušiti na nas. Molila sam boga da preživimo - priča sugrađanka sa Voždovca.

Kako je "Blic" ranije objavio, do eksplozije je došlo u fabrici u kojoj se prave protivgradne rakete.

Kako saznajemo, policija je zatvorila put do fabrike. Kako javlja reporter "Blica" vozila Hitne pomoći pod rotacijom odlaze iz fabrike, te se veruje da u eksploziji ima više povređenih!

Na licu mesta je ogroman broj policajca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading