SASLUŠANI SLUŽBENICI BEOGRADSKE OPŠTINE PALILULA: Omogućili izgradnju ilegalnih objekata malverzacijama, uhapšeni danas u velikoj akciji

Autor:

Hronika

22.11.2021

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, po osnovu dopune krivične prijave Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a RS, saslušani su investitori i inspektori koji su "pali" na opštini Palilula.

SASLUŠANI SLUŽBENICI BEOGRADSKE OPŠTINE PALILULA: Omogućili izgradnju ilegalnih objekata malverzacijama, uhapšeni danas u velikoj akciji

Foto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije

Saslušani su osumnjičeni V.Ć., odgovorno lice SO Palilula, na okolnosti izvršenja krivičnog dela trgovina uticajem, M.L., građevinski inspektor GO Palilula, na okolnosti izvršenja krivičnih dela trgovina uticajem u pomaganju i zloupotreba službenog položaja, Đ.R., G.P., B.C. i Z.P., na okolnosti izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja i investitori S.H., S.S., M.B., T.D., V.Ž. i Ž.L., na okolnosti izvršenja krivičnog dela trgovina uticajem, saznaje Blic.

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu će sprovesti dalju istragu u ovom predmetu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su 13 osoba zbog sumnje da su malverzacijama omogućili izgradnju ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading