PALO VIŠE SLUŽBENIKA BEOGRADSKE OPŠTINE PALILULA! Velika policijska akcija!

Autor:

Hronika

22.11.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su 13 osoba zbog sumnje da su malverzacijama omogućili izgradnju ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula.

PALO VIŠE SLUŽBENIKA BEOGRADSKE OPŠTINE PALILULA! Velika policijska akcija!

Foto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije

Uhapšeni su V. Ć. (1952), odgovorno lice GO Palilula, koji se tereti za krivično delo trgovina uticajem, kao i građevinski inspektori M. L. (1962), osumnjičen za krivična dela trgovina uticajem u pomaganju i zloupotreba službenog položaja, Đ. R. (1959), G. P. (1969), B. C. (1959) i Z. P. (1959), osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja.

Takođe, uhapšeni su i investitori S. H. (1981), S. S. (1970), M. B. (1951), T. D. (1973), A. V. (1959), V. Ž. (1972) i Ž. L. (1979), koji se terete za trgovinu uticajem.

Krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva bivša odgovorna lica GO Palilula, koja su odranije u pritvoru, dok se za jednim investitorom intenzivno traga.

Odgovorna lica GO Palilula terete se da su, od jula 2016. do novembra 2018. godine, uzimala novac od investitora kako bi uticala na inspekcijske organe i na taj način im omogućili da nelegalno izgrade objekte na teritoriji te opštine.

Osumnjičeni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivi

22.11.2021 17:24

Hahaha, i sad treba svi da poverujemo da je sav kriminal samo u GOPalilula??!! Smešno! Pogledajte na šta liči Vračar a posebno Svetisavski plato sa okolinom i koliko ima na sve strane previsokih ružnih zgradurina koje grade novokomponovani a svakako ne zato sto je “takav urbanistički plan”!!! Od Centra Srpske Duhovnosti i Kulture je napravljen vašar taštine novokomponovanih “preduzimača” i neukusa nekvalitetne gradnje usred Glavnog grada: HRAM je trebalo da se vidi sa svih strana prestonice a sada se vide 9-to spratnice i slično koje pokrivaju i zatvaraju vidik i samog Hrama Svetog Save - sa svih tih strana…..

šomi

23.11.2021 12:00

@Ivi - nije lopov ko krade,već ko je uhvaćen