POGINUO MLADIĆ KOD KANJIŽE! Motociklom udario u kravu! I ŽIVOTINJA NA MESTU OSTALA MRTVA!

Autor:

Hronika

22.11.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor H. (25) iz Malih Pijaca kod Kanjiže, poginuo je u nedelju, kad je motociklom naleo na kravu koja se zatekla na putu. Nesreća se dogodila na putu između naselja Zimoć i Velebit.

POGINUO MLADIĆ KOD KANJIŽE! Motociklom udario u kravu! I ŽIVOTINJA NA MESTU OSTALA MRTVA!

Foto: Pixabay, tanjug/J. Pap

Kako je Kuriru potvrđeno u senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu, nesrećni mladić je pao sa motocikla i na licu mesta ostao mrtav.

- Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju, oko 15 sati i 15 minuta. Policija je obavila uviđaj, a mi smo izdali naredbu za odbudukciju koja će se obaviti u novosadskom Zavodu za sudsku medicinu. Motociklista se, najverovatnije, velikom brzinom, kretao od Zimonjića prema Velebitu. Nakon udara u kravu i pada sa motocikla, ostao je na licu mesta mrtav. U ovom trenutku nema osnova za pokretanje krivičnog postupka, a koliko je nama poznato, ovakva tragedija se u ovom delu Bačke ranije nije dogodila - rečeno je u senćanskom tužilaštvu.

Iz kikindske policije potvrdili su da na ovoj deonici postoji saobraćajni znak "životinje na putu" koji vozače upozorava na deo na kome domaće životinje pod nadzorom prelaze preko puta, odnosno se kreću duž puta.

U ovoj saobraćajnoj nesreći nastradala je i krava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

23.11.2021 11:47

Zivotinja je na mestu ostala mrtva. Poginuo mladic ili zivotinja?A sta ta zivotinja trazi na putu za automobile? Ovde je odgovornost onoga kome zivotinja pripada pa onda brzina motoriste.